Јас сум себична, нетрпелива и малку несигурна. Правам грешки, губам контрола и на моменти тешко кој може да излезе на крај со мене. Но, ако не можеш да ме поднесеш кога сум во најлоша состојба, тогаш сигурно не ме заслужуваш кога сум во најдобра. Тумачи си го ова ти сега.
Сонце знам сега дека ке бидеме разделени едно 10дена ама сакам да идам малку да се одморам Ке ми НЕДОСТИГАШ МНОГУ ама ке помине брзо и ке си бидеме пак заедно!!! Сеа што да правам коа немаш одмор сега се вработи ама догодина обавезно идеме.Те Сакам
Минатата вечер плачев 2 часа ...И си ветив дека никогаш веќе нема да плачам заради тебе кога налетав на поракава *Ниту еден човек не е вреден за да ве расплаче, а оној што е вреден - нема да ве расплаче*
Како што ти знаеш да ме насмееш незнае никој друг! Ама знаеш и да ме изнервираш... Ај ќе го оставиме тоа на страна, важното е да знаеш дека сум најсреќна што те имам во мојот живот!
Дојди си и гушни ме, топло е знам, ама гајле ми е ќе си се потиме заедно, што има врска, љубов не е само секс и те сакам-ме сакаш, љубов е и кога ќе си ги спариме телесните течности Ајт со здравје
We've lost it all, the love is gone And we had magic And this is tragic And somehow you left me neglected We found our life's been changed Babe, you lost me http://www.youtube.com/watch?v=WOKI_tIBWVI
Се уште те сакам но и се уште ја чуствувам болката кога ме навреди,кога реши да веруваш на други и што го смени мислењето за мене. Се уште сакам да се смеам со тебе,и да споделувам искуства,да те прашувам за совет па и да ми се потскараш зошто се уште немам јадено. Но највеке од се сакам да те заборавам но не можам.Влезен си ми во кожа,не сум јас крива,но штом си решил така да биде нека биде. http://www.youtube.com/watch?v=pRrjt4ht ... re=related
Не сум лута, за да бидам лута треба да направиш нешто-а ти не направи ништо. Разочарана сум. We're so over we need a new word for over!
Би и’ кажал... Се’ е кристално јасно. Или сепак не... Или не знам ни јас, не знаеш ни ти... Не ни е лесно, ни на двајцата... :/
Сега гледам.....што сум ти јас http://www.youtube.com/watch?v=HDplgZ9xA2Y Зарем е можно Премногу сум си дозволила да размислувам за тебе за нас,не сум гледала дека тоа нас не постои,постоело само тој викенд тој ден,таа вечер ... Што да кажам,доволно кажува песната...ова е само шлаканица за мене по моите мисли и мечтаења
Би му кажала дека е наивен глупак... Толку ли е тешко да сватиш што се случува околу тебе... Е овој пат оставам се на случајноста.
...you smell nice, i like you. Damn right I do. И што ако? Јас пак нема да успеам да те видам следниве 3 недели. Имам доверба во тебе, пази што правиш. Ма не, не очекувам такво нешто од тебе, ама... најлошите работи се случуваат кога најмалку очекуваш. Така и ова. Нека не биде најлошо. Те молам. Бидејќи ќе плачам и ќе јадам и ќе бидам дебела и грда.
Нестрплива сум и го чекам моментот! Се стремам да го подготвам теренот, сакам да биде се перфектно, мечтаам за моментите кои ни претстојат во блиска иднина! Сакам исто како досега, ни повеќе ни помалку, задоволна сум ако се отслика минатото лето, тогаш ќе уживам и ќе бидам задоволена во секоја аспект! Знаеш дека заслужувам , исполни ми ги желбите !
Толку многу сакам да дојдам со тебе...премногу. Но, не е само работата она што спречува, тоа ќе го средиме...Што е со парите...Како да тргнам без пари....Тешко ми е, премногу...Сакам да сум со тебе на одмор....но не можам, пробувам да се снајдам но не иде.
сонце не дека се фалам ама си имам најубав дечко со кој се сакаме многууууу,само што се разделивме љубов моја а ти веќе ми фалиш прекрасен беше цела вечер те сакам душо моја