Пак не сум во право. Ах. Сепак фала што не ми кажуваше реченици од типот ти реков ли, пак згреши, јас сум во право и тако даље. Друго ... Сакам кога ме држиш за рака пред сите злобни комшиски очи. Сакам што неочекувано од нигде никаде ќе ми речеш знаеш ли колку те сакам? И јас од нигде никаде ќе те бацам и ќе ти речам знам па се смееме како дечишта ... Фала ти што си толку добар. И уште нешто би ти кажала ... ама не вака јавно.
Oh, life is bigger It's bigger than you And you are not me The lengths that I will go to The distance in your eyes Oh no, I've said too much I set it up That's me in the corner That's me in the spotlight, I'm Losing my religion Trying to keep up with you And I don't know if I can do it Oh no, I've said too much I haven't said enough I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try http://www.youtube.com/watch?v=xwtdhWlt ... detailpage
Ако биде така,ќе бидам најсрекна ...ке се надевам дека не е само уште една лажна надеж,доста ми е од тоа. Едвај чекам
Твоите очи кријат големи стравови , тајни , ги гледам но не ги разбирам, не ни сакам . И ако ги разберам , пак нема да остане ништо од мене држи ги моите раце , гушни ме
When you were here before Couldn't look you in the eye You're just like an angel Your skin makes me cry You float like a feather In a beautiful world I wish I was special You're so fucking special http://www.youtube.com/watch?v=3Gg3hqSDYmM Да можев да ги делам чувствата кои ги имаш, да можев да ти возвратам, да давав пола од тоа што ти го даваш... Да фала ти, прекрасен си Фала ти што го трпиш ова егоистично, навидум површно суштество и го сакаш поради тоа што е. А јас те сакам уште повеќе, ама нешто ми не да да се отворам. А заслужуваш најмногу.
Знаеш што? Спојлер Ништо. A, и ќе земам кантер ќе си ја инсталирам во ду*да, па играј после,и јас друштво ќе ти правам после.Болен еден.
Дека ќе го запалам што не ми крена на мобилен.. И дека се надевам дека не беше пошо се напраил летва.. БЕЗ МЕНЕ !
утре ќе видиш маче на Жељко Самарџич какви емоции имам јас ! и да спремај се да го носиш најголемиот камен до дома
Нејќам ИЗНЕНАДУВАЊА значи,од никаков тип па макар и тоа шо си дојде така оддеднаш од тоа Скопјето!!! Сакав да си дојдеш,ама да кажеше прво,оти абер немав дека по 1 недела пак ќе дотрчкаш а срцев удар ќе добиев кога те видов! 1000 пати ти имам кажано, ме нервираат такви ствари,па макар и најромантични биле,ти пак! Може ПМСов ме прави ваква неподнослива ама ептен сериозна сум за ова. Да знаеш.
ха ! утре ! уште у 10 ! сакам објаснување за ова што го дознав сега ! пууу бе која будала ме натера сеа да укл фб а? да видам нешто да палам нова цигара? да јадам благо да се смирам? ова утре се ќе се реши и ќе го најдеме натрапникот ! иди у 300 лепи и остај ме да кулирам а тоа шо ќе ти викам ќе ти викам јас утре секако морам ...ма не морам ја ништо пуу бее од сите ли да те пазам бе ! ќе ја убијам жими цигарава ! аоооО она е другарка ти најмил ххх ах мене таквите работи колку ми се познати ќе има трета светска утре тоа припрема за пред стариот да пее
Бре бре бре колку си ме изнервирал за тој пуст одмор Ми идеше гласните жици преку телефон да ти ги откинам и да ти влезам преку монитор еден да ти мавнам
The loverless nights, they seem so long, I know that I'll hold you someday. But until you come back where you belong, It's just another lonely Sunday... http://www.youtube.com/watch?v=c3BvW56tjB0 НајубО помини си, се старци да ти се погодат на плажа до тебе Времето и далечината ќе си го направат своето, или ќе се дефинираат чувства и ќе се зголеми нивниот интензитет или ќе заклучиме дека воопшто немало чувства. Сакам да знаеш дека љубовта која ми ја даваш ме враќа во живот, ми дава мотивација за да продолжам. А тоа што јас не ти го возвраќам на начин на кој заслужуваш ме боли најмногу. Не си ти причината, јас сум причината.