Што да напраам како да напраам....Знам и тебе ти е тешко...Како да ја убедам мајка ми....Само ми мрчи. Ме мачи ова многу ме мачи......Не знам повеќе ништо....Ќе прашам да ми дадат одмор. Стискам палци. А мама???? Нема да ме пушти без пари....Пукнав!!! А да, за малце ќе заборавев. БЛАГОДАРАМ, БЛАГОДАРАМ ЗА ТОА ШТО ТОЛКУ СЕ ТРУДИШ, ТЕ САКАМ, ТЕ САКАМ НАЈВЕЌЕ НА СВЕТОВ!
Остави ме овој пат да преувеличувам, остави ме. Уживам во тоа. А верувам дека не сакаш да ме прекинеш во нешто во кое уживам. Ете така, а сега.... The show begins ladies and gentlemen! ТИ си објектот на шоуто, а затоа што ЈАС сум ШОУТО, значи ти си мој објект. Ти си МОЈ. Значи, јас сум единствената со која ќе се синхронизираш, ју санавабич! Сакаш остави го шеширот, сакаш симни го, сеедно ми е, се додека не ми вежбаш очи за некои си Ана, Тања, Сања кои само другарки ти биле ДругА да правиш будАла. Енивеј, преувеличувањево немаше да биде потребно ако не ти копав манијакално по профилот и ако не ти ја отварав проклетата слика со шешир (за да видам што ти пишале Ана, Тања и Сања) за која некој би помислил дека си се самозадоволувам на неа бидејќи си соу факинг секси. Ај чао сега. И да не пиеш многу вечерва. Ми требаш читав
Имам една прекрасна песна од мене за тебе би ти ја испеала ама срам ми е да не исфалширам.. затоа ае слушај ја.. ВОЛУ! http://www.youtube.com/watch?v=V3dtfFG-5QQ
...ќе те ќарам, ќе те збарам... ...кај ќе бегаш пиле мое мало... http://www.youtube.com/watch?v=iuzPWVClp3I Само тебе вреди да ти ја посветам песМава, не само што те опишува туку и срце пара.... Ах ќе се убијам, стварно си од ретка сорта
Ти си злато мое, кое никогаш во животов несакам да го изгубам!! Толку си добар, мил, посветен...секако, кога сакаш!! Бескрајно Многу Те Сакам и едвај чекам утре да те слушнам! А сега најубаво да ми спиеш и да знаеш ќе ми недостигаш...до утре !! П.С. До сега те гушкав знам, ама не се наситив, сакав уште !!
Никогаш не направив ништо што би можело да те повреди на било каков начин. Те сакав најискрено, безрезервно и безусловно. Не очекував ништо за возврат, а добив многу повеќе одколку што се надевав. Да, ме правеше навистина среќна. Јас немам за што да се каам. Ти пресмета дека јас заслужив таков однос, ако, твое право. Можеш да кажеш што сакаш, можеш да напишеш што сакаш, само не заборавај дека јас вистински те познавам, можам да претпоставам и ти како се чувствуваш. Сеедно ти е? Сеедно ќе ти биде? Ќе ме видиш утре, ќе поминам покрај тебе со насмевка, затоа што јас не изгубив ништо. Животот не застана.
Знам, понекогаш ти доаѓа да ми треснеш една воспитна. Не сакав толку да се скараме, ама се беше со добра намера и чисто од љубов. Нели се е добро кога добро ќе се заврши. И гледаш, понекогаш само да се видиме и да се гушнеме и се е во ред ... целата кавга и сите тешки зборови од синоќа се веќе избледени. Убаво помини си свинче мое и извини и те сакам. И ете, веќе ми недостигаш ...
Ме нервираш многу понекогаш. Ама пак те сакам, ако не знаеш дека те сакам. Дивјак сум, ете не кажувам такви работи ! Пази што правиш, за се во животов стојам зад тебе и те поддржувам. Многу работи знам, многу чекори видов. Внимавај кој пат го одбираш, не дозволувај нозете да те носат, слушни го срцето што ти кажува... Ако мислиш нешто да направиш со ...... јас нема да бидам со тебе.. А верувај ми.. Ќе знам, ништо не останало скриено. Не вреди да фрлиш нешто во вода што вреди и сам знаеш дека вреди ,за да му се вратиш на нешто кое никогаш не успеало , добро знаеш дека не успеало. те сакам....
Ми недостасуваш! Јако, силно, многу ми недостасуваш! Просто, едвај чекам да те видам. Те сакам! Те сакам! Те сакам! И вечерва преку ветрот кој тивко и немирно ќе го гали моево лице и коси јас ќе ти кажам колку силна е мојата љубов кон тебе. Бум, бум, бум Слушаш ли како чука моево срце, вљубено трагајќи по тебе? - Ти си виновен заради тоа. Го зацели, му даде адреналин тогаш кога го губеше своето чувство за живот. Те љубам!
2Te= [с(ак+ак)на квадрат - сак на квадрат - сам на квадрат 2Те= [с(ак на квадрат +амна квадрат +2акам) - сак на квадрат - сам на квадрат ] 2Те=(сак на квадрат +сам на квадрат +2сакам ) -сак на квадрат -сам на квадрат 2Те=2сакам Те=сакам од топлото......
Ke престанеш ли да ми кажуваш колку ме сакаш и да посветуваш топици за мене?Нема да ми ги промени чуствата кон тебе,аман,не те сакам разбери или да ти нацртам.Ах здодевен си.Во мојот живот има само една личност,само една јасно?