штом ти ми посака срекен роденден убавецу, знаев дека срекен и прекрасен ке ми биде, иако не се видовме имам шанса уште два пати да те видам, а после ке ми останеш драг спомен од едно интересно место
http://www.youtube.com/watch?v=yP1lQ--uGo4 !!!! кажеш имаш друга он због мене цуга па ти нечеш самном до неба нисам нисам девојка твога друга нисам нисам ма то је нека друга нисам нисам ничија девојка
ми недостигаш многууу те сакам најмногу на целиот свет со душа цекма да те видам и да те изнагушкам и изнабакнувам
сакам те срценце мое највеќе ти си ми се и по долгите разговори кои ги водиме цела ноќ ти ми требаш овде до мене што ми направи лудак па сум јас луда по тебе НАШАТА ЉУБОВ Е ВИСТИНСКА ?-да срце мое вистинска е ах само ми дојди ти има да те изручам љубов моја убаво да спиеш сонце мое
Te сакам срце мое најубо и веќе ми недостигаааааааааш неможам да дочекам да дојде утре да те видааааааааааааам се би дала да се повтори вечерта од вчера . Признааааааај дека со мене ја доживеа најлудата ноќ во твојот живот те сакааааааааааааааам лепотану.... И сакам реприза од вчера
Понашање, ЗЕРО. Си се сменил?! Почекај некој друг да ти го каже тоа. Јас ти велам дека не си. Продужуваш по старо. Научи многу работи од мене. Така велиш. Па земи употреби ги. Покажи дела. ДЕЛА! Доста зборуваше.
Немој да мислеш дека ако ми кажеш дека си седел со братучетите веднаш ке ти поверувам,е да знаеш гадно си е зафркнал.Ти не ме лажеш мене туку самиот себе.Продолжи така со лаги и не знам до кај ке стигнеш.Нека ти служе на чест тоа сто го направи синока.
Не ојме. Глупо ми е таму. Ионака не сум расположена. Дај веќе еднаш реши го проблемот, не можам да издржам вака. Сакам да те гушнам спанко мој.