друга стратегија применуваш ... ме учиш да ги сватам мажите во целост ... ах ќе почнам силно да те љубам само да бидам јас повнимателна и тоа би било тоа
...јас нема да забегам со клише изјави на љубов само ќе ти кажам една работа: очекувам убаво да поцрниш овие 3 недели, да пливаш и да зајакнеш и после коа ќе се вратиш... тогаш спас ти нема, да си знаеш.
Секој ден е се поубав и поубав.....И се е како што треба, и од што се ама баш се знаеш, не знам повеќе што да ти кажам..Освен дека сакам засекогаш да е вака...Ах другарче мое
http://www.youtube.com/watch?v=RRRyDLi3qY0 You like to sleep all day and I like my minutes long I like trips to the movies you watch TV all night long I like to go out dancing and you go out just to hang And I've been right beside you losing me and doing the same
Престани да се однесуваш идиотски! Не можам јас 24/7 да седам со мобилниот в раце и да те чекам да ми се јавиш. Порасни, еј!
http://www.youtube.com/watch?v=VTNb1toeG24 како овие сме аххахахахах види 1:20 е така се врзуе шамар не ја ја те милувам хахахах иа иа о !! татататам тататам иа иа о
Ќе почекам. Мене не ми е проблем. Ама немој да мислиш дека ќе биде вака и кога ќе бидеш на одмор. Гајле ми е колку ти верувам, гајле ми е колку те сакам, гајле ми е колку ме сакаш, една мо*ана порака можеш да пишеш а не два дена скоро а не знам ни дали си жив. И гајле ми е што немаш кредит. Ако сакаш можеш да си ставиш. И не, нема јас прва да ти се јавам, ти отиде таму и ти си тој кој треба да попушти. Немој да си ми рекол кај си со денови те нема после ... зашто јас се знае кај сум и со кој сум и што правам. А ти знам само дека си во друг град ... друго ништо. А очигледно не ни имаш намера да ме известиш. Не си дозволувај да ме разочараш пак ... би било подобро за тебе. Мене нема да ми треба многу за да направам глупост и пак да си бидам сама. После џабе ќе ми биде дали е ојле или дојле крив. Ме знаеш, и те знам. Однесувај се онака како што треба да не молиш пак ...
Не можам да те разберам човеку на моменти ме ‘‘сакаш‘‘ најмногу после тоа сакаш да си одам. Посакуваш други а не сакаш да бидам со други зошто не разбираш дека не глумам дека сериозно не сакам без тебе..И секој ден кога ќе се обидам да не гледам назад ме допираш и без размислување сум пак во твоја прегратка . Не си навикнат , чудно ти било па ко ти да ќе бидеш првиот човек на светот кој ќе фати за рака некоја девојка или пак ќе гушнеш или пак ќе кажеш ‘‘девојка ми‘‘ ееее не сакам да се промениш но има некои работи што..уфф што да правам со тебе?? Те сакам те сакам премногу ..
ај јави ми се на "Ти си ми у крви" вечер од на Пиво Фест и те молам врати се побрзо, само 3 часа поминаа од кога замина а ми недостасуваш премногу! те сакам
Луда сум јас,знам.Сама сум си крива за макава моја,сама сум крива зошто мислам на тебе толку иако не треба додека едно момче ме моли да бидам со него.Па тебе не ти е гајле за мене а јас се преоптеретив мислејки што правиш,како си со кого си.Треба да ставам крај на оваа тортура,а само ти можеш да ми помогнеш,зошто си мајстор за совети како да се заборави некој.Знам дека нема да ме побараш никогаш,а погоди што,нема ни јас.Ке си играме мачка и глувче зошто тоа беше твојата желба,да немаме контакт, а јас, Баба Мразица ке ти ја исполнам желбата.Да беше некој друг,знам дека би ми рекол не бегај туку соочи се со него,но знаејки дека ке налетам на тебе ме фака страв.Можеби претерувам со криењево мое ама можеби така ке приметиш дека постојам,ке го приметиш отсуството мое,знам.Ке се појавам јас наскоро,не знам како ке се чуствувам но знам дека ке ги избришам тие чуства кои ми ги наметна.
Ако не титнам јас или пишам,тебе не ти текнува..Гледам и чекам,немој после да кажеш не е така..Денес ете ме нема,нема да ти пишам и да ми пишеш,од инат НЕМА!
Ајдее уште 15-20 минуткии.. Ќе се видиме со тебе и со татко ти Ќе чести кафе нели? Или па некое сокче!! Сраааамм ми ее.. ама ајде ме наговоривте сите