How do you feel? That is the question, But i forget you don't expect an easy answer... When something like a soul becomes Initialized and folded up like paper dolls and little notes, You cant expect a bit of hope. And while you're outside looking in, describing what you see, Remember what you're staring at is me... http://www.youtube.com/watch?v=GIzDsGyxsQM
Дека ми недостига, и дека од што толку ми недостига глупавите хормони ме тераат да му се јавам и да се карам за глупости само заради тешки психички појави кои не би сега да ги објаснувам ... се силам да не го сторам тоа и да не кренам слушалка... Боже мој, немаш ни кредит, а заслужуваш ден и пол да бидеш раат нели ... Можеби малку се осеќам глупаво ... ама кога ќе си дојдеш со еден поглед во твоите очи ќе знам се. Не се сомневам дека ме сакаш ... само, само не знам ... ај ваљда утре ќе си дојдеш. Пошто јас ни сам океј. Плус пмс чука на врата ... да те предупредувам или свесен си??? Уат д фак е со мене денес??? Нема врска, те сакам ... и проклето скапано ужасно сакам само да те гушнам. Ми се плаче за нешто а не знам за што, и само ти тоа можеш да го сфатиш без да ме сметаш за будала. Доаѓај си додека не сум почнала да чуркам и низ уши. пс. Спојлер Да не беше фемина, начисто ќе збудалев
Можеби се дерам,збеснувам без причина,се нервирам лесно...ама те сакам повеќе од се на светов. Срцка сум,нели?
знаеш дека некогаш сум во фаза: сакам речам незнам кажам Извини сонце мое што помисли дека сакам да прекинеме и да те оставам извини златце мое што денес сакајки да ти кажам едно испадна дека мислам на крај... Те сакам најмногу на свет и не би можела ни да замислам живот бес тебе,а криво ми е што никогаш не сум ни помислила на тоа што денес ти мислеше дека го зборувам многу ми е жал што ти го спуштив расположението на 0 ама сонце мораш да сваташ дека твојот јазик не го знам 100% и мешавина од два јазика доага до погрешно кажено,колку се бедно осекам немам појма-а како и ке имаш кога со насолзени очи си легна,а јас глупа едвај успеав да ти објаснам што сакав да кажам де
Бебенце мое многу те сакам ама треба малце да се опуштиш и да го живееш живото и повеќе да се смееш а не да бидеш намуртен и да мислиш што ќе кажат другите е така
Толку многу е насобрано во мене, но не знам како да почнам... Одамна ме мачи тоа и веќе почнува да станува неподносливо. Те сакам но не ми дозволуваш да ти го покажам тоа....ме гушиш. Мразам кога сум нерасположена единствено поради тебе!
уште една шанса да даеше немаше да зажалиш, ми даде шанса не ја искористивв...аха даа..цела работа беше глупост,,знај дека уште те сакам и се би дала пак да бидеш мој !