те гледам како спиеш и премногу сакам на цел глас да викнам дека те сакам те обожавам и дека не сакам да се нервираш и растресуваш,сакам да те гушнам-но се плашам.....се надевам утре ке биде се во ред бидејки ти ке бидеш крив што срцето ке ми испука...
P.S. I Love You. Одамна ти го немав кажано. Признај,ти недостигаше тоа чувство кое ти го предизвикуваат овие три збора изговорени од мојава уста. Е,и така иде.. Сега треба да решам што ќе правам со животот кој не те вклучува тебе.
грешница, зена со многу лица, грешница ТАКВА ТИ ТРЕБА зена со цена барај, не сум јас од тие, не сум од оние твоите...
што би ти кажала вака рано па незнам некако како пораметена сум, а и тебе сеа не дека ти е лошо ама добро ми е пред да пукнам ќе видиме,ќе видиме
. Кај секој постојат ... НЕШТА ... нешта од кои што и да се случува тие нешта остануваат ... ЗАСЕКОГАШ ... Во мојот живот тоа нешто си ти и затоа сакам да знаеш дека самата помисла на тебе ме прави среќен ... а кога ќе те слушнам или видам тогаш сум пресреќен ... Твојата близина за мене е ... ВЕЧНОСТ ... вечност која не сакам да помине никогаш ... Како што и претходно ти реков дека сакам да патувам со тебе и тоа патување да нема ... КРАЈ ... сега знам дека тоа и се случува и единствено што сакам е да трае бесконечно ... Никогаш нема да можеш да знаеш ... ако не пробаш ... а за да пробаш треба да сакаш ... за да сакаш треба да чувствуваш и откако ќе пробаш ... тогаш ќе знаеш ... Знам ... знам дека што и да правам ... колку и да се обидувам ...ТИ ...ТИ ... и само ... ТИ ... си таа што те сакам на начин кој не можам да го контролирам бидејќи секој дел од моето срце е претворен во чувства за тебе ... Не сакам веќе ништо ... со тебе имам се ... но сакам ... искрено сакам и ти да почувствуваш нешто што ти сакаш ... за да знаеш и никогаш да не се двоумиш за тоа ... Тогаш кога ќе почувствуваш дека знаеш ... дека се би направила за тоа ... и да не се сомневаш во своите чувства без разлика што ќе се случува ... тогаш ќе дознаеш колку е голема мојата љубов кон тебе ... Не сакам да бидеш сакана ... без да сакаш и затоа барај ... барај го тоа што го чувствуваш и ќе почувствуваш се ... се што си сакала ... а не си верувала во тоа ... Никогаш нема да престанам да те сакам и секогаш ќе бидеш ... ТАА ... што требаше да биде ... но за жал јас не бев ... ТОЈ ... Знам дека иако нема да бидеме заедно ... сепак сме заедно ... ... Љубовта е најприродното нешто што постои воопшто ... и кога доаѓа ... доаѓа одненадеж ... и ако е вистинска трае ... БЕСКОНЕЧНО ... Чувствувај ги моиве зборови ... а ако не ги почувствуваш ... не верувај дека ова е вистина ... но ако ги почувствуваш вистински ... ама баш вистински ... тогаш направи го тоа за што и двајцата ќе знаеме дека е најдобро за тебе ... Моите постапки ти докажаа дека не постојат ограничувања за ништо и ја свати суштината на животот ... кој и не е живот ако не го живееш со некој ... со кој ти што и да правиш ... ТОЈ ... ќе те сака безусловно ... Секогаш и за се ќе бидам со тебе ... бидејќи без тебе не постојам ... Ќе почувствуваш нешта кои не постојат ... а постојат и после ќе одлучуваш сама како понатаму ... Постои премногу љубов во мене ... па затоа сакам да знаеш дека мене ќе ме нема никаде ... а секогаш ќе бидам присутен ... Твојата и само твојата иднина е тоа што ме прави посреќен ... и затоа уживај ... ама искрено уживај во моето внимание кое е природно и чисто ... без никаква обврска дека треба на било кој начин да ми се оддолжиш ... бидејќи се што правам ... правам од срце ... Ти си ми најприродното нешто што ми се има случено и не сакам ни за момент да помислам дека може нешто да ти недостига ... а јас на било кој начин можам да придонесам тоа да се надмине ... Мојата свест и се останато ми докажаа дека без тебе мојот живот е само ... илузија ... а со тебе на било кој начин е ... реална фантазија ... ... Никој не успеал да го смени минатото ... но од минатото знаеме каде сме погрешиле и правиме иднината да ни биде поубава ... За да сакаш и да бидеш сакан треба да почувствуваш и тага ... тага од која ќе знаеш зошто таа тага се случила и како да исчезне ... Бев искра која не се запали тогаш кога требаше ... сега сум ... ОГАН ... кој колку и да се гасне ... гори ... Беше миг ... миг кој за мене сеуште трае и никогаш нема да исчезне ... Сите живееме затоа што мораме ... а правиме само што сакаме да правиме ... ... Кога ќе знаеш зошто сакам да си среќна на твој начин ... а тоа ќе знаеш откако ќе бидеш ... дури тогаш ќе почувствуваш зошто ги правам нештата да бидат ... НЕПОВТOРЛИВИ ... за да се знае која си ти за мене ... и која ќе бидеш ... ЗАСЕКОГАШ ...
Со кое срце да ти се дерам кога си толку добар??? Сега лежам, мирисам на тебе и одново и одново сфаќам колку те сакам. И на ова жешко цел ден би седела залепена до тебе. Ме правиш среќна. Ме исполнуваш ...
J. на ignore си па сега види што ке правеш Т. па не би било лошо т тој дел од тебе да бидам јас ај доста си зборев сама
А можевме... вечерва да спиеме заедно. Но, денес сум нарцис, се сакам себе, не тебе. Те гушкам силно за добра ноќ.
Што има толку интересно во Менаџер што по цели денови играте со 2цата другари Ве прашувам, ни сами не знаете Мислам сфаќам дека е лето, ама играј цел ден со саати менаџер и после вечерта искочи. Е не ти искачам, ама и да не искачам со тебе пак со тие во маало искачаш бре низ маало, аман! Не се седело дома од жешко, пф. Не значи дека треба да се претерува и да се дреме надвор, да се тепа време. Е претеризми кај мене не проаѓаат, знам дека сум во право и ќе биде по мое па што сака нека е, ќе се доведе и тоа во ред. Ќе се научиш да дремеш и да се досадуваш дома. Муахахаха. Баш ми е гајле како.
што има толку интерено у таа дота и у тој канер и у сите тие исгристрирани смотано никакви игри !? и после зашо сум искочила епа ете затоа, зашто цело време си на дота .. е сеа и јас не попуштам па што сакаш прај до задутре нека те нема ич не ме интересира!!! КУ*ТОН ! Спојлер ќе се јавиш ти пак знам
Се би дала да можев да спијам до тебе вечерва. Да те гушкав додека спиеш. Да ти сварев утринско кафенце и да му раскажуваше како сум се смешкала во сон кога си ме бакнал. Ама сепак, јас ќе ти ја пратам месечината да те гали, ѕвездите да те бакнуваат. Иако сум далеку ќе те чувам додека спиеш. Најслатко спиј љубов моја.