Zlato, izvini so ne ti veruvav za sinoka, mi kaza tanjeto so si i rekol: "jas ne sum kriv ona taka celo vreme me prave, ja nis ne sum zgresil " izvini milo moe...
Ја слушам песнава која случајно уз муабет ми ја предложи.... и откако ми го прати линкот немам престанато да ја слушам. Е сеа, се надевам дека е до ПМС-ов, ама стварно не знам што ми се случува.... А само кога ќе ми текне на муабетот си викам КОЛКУ СЕ СЕ ПОКЛОПУВА! Ништо не е случајно драги мој, драго жарче мое кое тлее...
abe...luge daj pomagajte....edno devojce mn mi se sviga..ama mn e teska za osvojuvanje..dajte nekoj poiskusen neka mi kaze so treba da zboruam so nea..so da i kazam na prviot sostanok pls
Извини што не ти кажав повеќе .. ама беше 3 саат .Добро е ,ти кажав дека те сакам Денес ќе ти надоместам златце
MARKO BEBENCE MOE TE SAKAM NAJMNOGU MI NEDOSTASUVAS MNOGU MNOGU SO NETRPENIE CEKAM DA TE VIDAM DA TE CUSNAM SILNO SILNO NAJSILNO BUBAM TESKAM MARKO TESAKAM TESAKAM TESAKAM TESKAM TESAKAM TESAKAM TESAKAM TESAKAM
срцка си.....кај таква бев цела замаена на нозе неможев да стојам, дојде да ме бациш и да ми кажеш чао ааааа да и приметив како ме гледаше цело време, ако со различни луѓе правевме муабет цела вечер, скришно погледи се праќаа....ама ти нели мораше фраер да глумиш, а јас пи*ка неосвоива...ајде си знаеме ние дека не сме рамнодушни еден кон друг, немора и останатите да знаат и примети дека само тебе те бацив кога дојдов, а на другите рака им подадов а? а? а?
Што ти стана тебе, да не ми ги прочита мисливе случајно? Или чек да го прашам бато што правевте муабет синоќа,а?
Не трчам ( во буквална смисла е трчам ) веќе по тебе . Сељак ! Лута сум ти најмногу ! Го*мно скапано!
Не ми е јасно како можеш да бидеш толку неамбициозен и толку флегма Само кладилницата и светското првенство те интересираат, а друго не! Ако, фрлај пари за џабе, коцкај се, само пази и врската наша ја ставаш на коцка!