Наместо прегратка,го добив она од кое ми беше страв.Цела недела те немаше,фалеше само едно Ми недостигаше да се стопам за 1 сек.А наместо тоа си добив навреди.И јас крива?Нека биде така,ти благодарам.
Јас сум прашање, а ти одговор. И одново скроивме заговор. Залеaно со вино, запечатено со бакнеж каде си сега, ко колаче да ме апнеш?
Нема да биде лесно. Уствари, ќе биде многу тешко; мора да работиме на ова секој ден, ама сакам да го правам тоа зошто те сакам само за мене. Сакам се од тебе, засекогаш, секој ден. Ти и јас, секој ден.
И да ми го бапнеш Се шалам, така ми дојде да пишам Он топик... Немам инспирација како Трендафилка да смислам песниче, немам инспирација ни да седнам и да филозофирам во врска со љубовта, едноставно не ме бива, фак ит, веќе почнав... Што да ти кажам повеќе, освен дека те сакам?
не се трудам веќе ни да разберам шо сакаш да кажеш со тие твоите тросмислени постапки! ми здосади веќе да знаеш. Дебел еден.
ќе те карам бе ќе те карам по 38472374 кутии цигари пушиш 800 ден за 2 дена само ради тие цигари значи !!!!!!! ќе почнам и ја да пушам па ќе видиш убаво само ради твој инат ќе почнам глупаффффффффффффффффффффффффффф!
Дека мразам кога ми се понаша како со комшија Се ми е јасно дебил еден, умираш од желба да пишеш сасвим трето ама ти се не да, знам за твоите чувства џабе глумиш ладен. Ај да видиме до каде ќе догураме вака, и дали можеш да се рамниш со мојата ладнокрвност. Зашто попрво ѕидот би ти паднал на колена, него ли ја. Спојлер И доаѓај си веќе
Ти Т. никогаш нема да ме сфатиш,никогаш нема да дознаеш,ти никогаш нема да разбереш што се се случува во главата моја,ти никогаш нема тоа да го чувствуваш...во тоа сум сигурна Денес велам ДОСТА беше! Никогаш повеќе овде,никогаш повеке...нов чекор тргнувам понатаму Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=sYMm2a4zwWk
Аааа љубов колку најубаво ми беше со тебе на враќање Се извади за тоа што ме нервираше предходниот ден Те сакам најмногу ! И знам дека и ти мене