Ако во теков на денов уште еднаш ми зезнет некој план ќе излезам од контрола и ти ќе си крив. Се зезам знајш. Ќе дојдам со тебе онаму. И ај речи дек лажиш за она, речии...
Сакам да ти кажам ТЕ САКАМ! ама неможам, за некое време се надевам....ама навистина те сакам, ќе дознаеш, иако веќе знаеш....ама ќе го изустам и тоа
Не бев најдобра ама те сакав најмногу . Тоа што ми го кажа сега не можам да го заборавам . Ти посакувам повеќе среќа со друга , моето овде завршува .
http://www.youtube.com/watch?v=A7iRaf1g ... re=related Te сакам Tи благодарам совршенство мое што ме правиш срекна.
Со тоа што не ми кажуваш некои работи за да не ме повредиш, не сфаќаш но - ме повредуваш уште повеќе... Обидувајќи се да ги заштитиме луѓето што ги сакаме, повеќе ги повредуваме. Hurt me with the truth, But NEVER comfort me with a lie.
знаеш дека и љутко си убав? абе само нека ти помине оваа твое топло ладно само ми мерај импулси ке бараш ти некое од твоите фаворит јадења ама јас преку тоа ке ти вратам и да уште нешто знаеш дека три дена не си ме чепнал? Што мислиш ти јас сама треба да си завршам работа? Абе до утре последен рок ти давам сакам с**с инаку ке те силувам е така да си знаеш
Ми фалиш. Сакам да те видам, да те гушнам и долго долгоооо да те бакнувам додека ѕвездите над нас постепено ги снемува и му отстапуваат место на небесното синило. Сакам да знам дека секогаш ќе си тука кога ми требаш и дека никогаш, никогаш нема да дозволиме злобните усти и завидливите погледи да ни ја уништат среќата. Тие се многумина, но ние сме заедно. А заедно, злато мое, заедно можеме се. ТЕ САКАМ.
Beeeejb, како се случи ова?! Уатафак?! Пресреќна сум! Мислам дека пак се заљубив во тебе. Се надевам да се случи тоа што ми се вртеше во главата вчера. Омг, тоа би било соонн! Hugs and kisses, and etc.
Море копук ако речам дека ме боли желудник не значи дека нејќам кафе... Понекогаш стварно брзо палиш, ко празен акумулатор си, гурни ме да кинисам...
http://www.youtube.com/watch?v=vcXR2tECnIs Секој еден стих од песнава... Ами сега каде? Е дури сега каде ќе се оди? Што ќе се прави во овој живот без тебе? Господе,остани сега со мене кога си ми најпотребен. Не ме напуштај те молам. И дај ми сила сега да ги прифатам работите кои не можам да ги сменам.
претера немав намера да не ти кажам, но ти не ме ни дослуша,добро бе,кога не сум ти кажала нешто? па за ова кусур фаќаш? па добро,и онака денот е грдичок,ајде ќе се препукуваме до вечер,одамна не се случило,мора да обновиме некоја кавга (да разбиеме монотоност не за друго) !
абе сточе,се правиш мн јак као можеш без мене? тие филмови на друг продавај му ги шо си ти без мене,кога си бил олку среќен? те сакам највеќе,ќе ти посветам песна утре на Владо лалалаа