Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Лути се гајле ми е. Мене не ми одговараат твоите планови, а тебе не ти одговараат моите. И сега што праиме? Компромис? Важиии. По мое!!!

2. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    е баш ми е жал што вечер нема да се видиме злато мое!! ама ке те чекам ти работи си нема да те притискам иако го промени планот наеднаш не се лутам :) те сакам и прекрасно ми е со тебе!

3. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    И сеа шо? Ке се видиме вечер, четврток, петок, и сабота си на работа, од недела до четврток си за Србија. И јас шо? Како треба да преживеам 1 недела без тебе? :angel: Ама пак кога ке си дојдеш, за една недела ке заминеме на одморчееее. Е таму ке ти надокнадам. :inlove:

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    It's just that ... nevermind.
    Страв ми е. А ти како да гледаш дека се плашам, како да чувствуваш ... ама не можам разбери ме појако е од мене ... Страв ми е а не знам ни да ти кажам од што точно ми е страв ...
    И имам триста мисли во главата, црни мисли, а сепак ти верувам бескрајно ... ама некако полесно ми е да ти се раздерам, да направам кавга ... страв ми е среќата да не не ни трае долго ... можеби затоа од пред време сакам да ја расипам и да направам да се караме ... бар да биде очекувано ако ништо друго ... А не сакам да се караме, сакам да трае, сакам да траеме ...
    Можеби ми е досадно па размислувам за се и сешто ... за глупости ... и баш тогаш ете си ... да ми ја вратиш насмевката на лицето ...
    Биди до мене. ОСтани совршен. Сакај ме. Ми требаш ...
    Те сакам. :*

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Целото твое внимание кое е насочено кон мене, секој гест, изненадувањето денеска, ме прават исклучително среќна.

Не ми се верува дека ова ми се случува, не можам да сфатам како се случи, како дојде до вакви чувства... А се што доби од мене беше мојата искреност и култура, благодарност и пријателски однос.

И денес, по некоја си случајност, однапред испланирана од тебе, јас се чувствувам возвишено. Го сакам начинот на кој ме сакаш. А чувството дека сум сакана, ми помага да ги пребродам тешкотиите во моментов :) Ме правиш посилна, ме правиш личност која сакам да бидам, сигурна и исполнета.
    Во твоите очи гледам искреност и топлина, гледам љубов. Безрезервна, без скриени намери, без да бараш да ти биде возвратена.

Не знам дали ќе можам да ти кажам те сакам, на начинот на кој чувствуваш ти, но во моите очи ти си ГОЛЕМ. Фала ти :*

На Sunshine88 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Среќна сум со тебе...те сакам :l:

7. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    Ако почнеш да ме нервираш ќе те тепам и после тоа вчера ако некогаш ме извараш ќе ти ја сршам главата, најсериозна сум. :P

8. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Знам дека сега кога конечно ќе се видиме после 8 месеци се ќе биде поинаку.Ќе ни се вратат сите чувства со голем интензитет!Се ќе се воведе полека во ред.Ме сакаш,а те сакам и јас тебе.Ама сепак се плашам,незнам зошто точно но збунета сум,не знам точно што ќе помислиш за некои работи.Биди покрај мене,ти ми даваш сила,со тебе сум похрабра!

9. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Срцеее паааааа.....па цел ден работиш.....ми фалиш.
    И ај јави се дали ќе доаѓаш ако не да се прошетам 2 чекори до комшии на кафе. И умарам знам, ама одбројувам уште 11 дена, аууууу.... плажа, море ....бре бре....шо убо ќе ни биде....Ајт така, те сакам у свет, и седни учи алоооо!!!

10. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU !!! (со оној звук кога ќе притиснеш плишено мече ) :rofl: :rofl: :rofl: :inlove: :inlove: :inlove:

11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.818
    Допаѓања:
    145.451
    Остави ме неколку денови на мира, да ги средам мислите.. :worried:

12. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Можеби ми е убаво покрај тебе во оние ноќни часови бидејќи во очите гледам младост.

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    престани аман !!! Не ме замарај, во мојот живот веќе нема место за тебе !

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    е зошто бе пријателче не ми дозволуваш на те посетам кога ке лезиш на клиника под инфузии и други лекови :?: :sweat: ке ти се налутам да знаеш :!:
    ако ти си решил да изигруваш глувче за експерименти немам ништо против, твој зивот-твој проблем, ама барем дозволи ми да те видам :$ :P :* и да те гушнам :hug:

15. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.787
    Допаѓања:
    5.989
  16. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    401
    Добро, значи во 3 и пол години воопшто не се научи кога е доста. Ми рече ОК, нема да ти велам веќе така. :fubar:

П.С. За една недела очекувајте копи-пејст на постов.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  17. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Ајде бе дојди си побрзо, доста работиш, сакам да те гушнам!! :hug:

п.с. Сакам да заврне само за да не одиш да играш фудбал.... Знам дека сум лоша, ама си знаеш и ти каква сум :P

18. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Добро вечер.
    Се извинувам што сум толку дрска и невнимателна со тебе, а ти толку многу се трудиш само да ми угодиш. Знам дека сум себична и од влакно правам фртома, сакајќи да избегнам кавга, самата јас ја поттикнувам без да забележам. Признавам ти си најдобиот човек што сум го запознала и жал ми е што сум толку тврдоглава и не попуштам. Ти смени заради мене многу работи, а јас едно обично ветување не можам да го исполнам.
    Sorry :(

19. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    уф колкав идиот си ти,ама не си свесен колку само секоја ситуација можам да ја свртам во моја корист,еве се увери,ах колку би сакала да знаеш како те мразам во моментов !

20. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    без никаков ред си уште спиеш, цела ноќ немаш око склопено, се ти е пореметено !
    значи станувај веќеее, дебел еден...
    битно најубаво сме си поминале :$ :l: