Море ѕверу, јас без нов шешир и ташна не мрдам подалеку од Скопје, и купаќи сакам ама ај... Договори се ти со мајка ми кој, што, како...јас ништо не знам
Е зошто ми правиш вака бе? Како да не ќе спиеш, кој знае кај ќе скиташ ама ќе ти вратам.. ќе видиш ти!
Те молам, те молам, те молам немој да го правиш ова. Најискрено те замолувам. Не е фер. Да знаеш не е фер. Мене ми е се` јасно. Ама сфаќаш ли дека сум на некоја луда траекторија.....како на средина....поима неам како да ти објаснам....Еве, најпросто вака. Замисли си хоризонтална линија. На средина точка О. Најдесно на линијата точка А, најлево точка Б. И не оди и не оди и не оди. Хаосот мој е се` кај О-то. Малку лево, малку десно и се` тука, па тука, па тука. Уф! Заплеткана е работава до крај. Крајно заплеткана. Немој те молам да ми правиш вака. Доволно ми е лошо. Крајно лошо ми е..... Немој, немој, немој...... МИСЛАМ дека се сфаќаме, а? Ах, само да знаеш колку те сакам......немаш ни претстава......отиде се` пријателе мој во помрачината.....ма се` во п.м..........Сакам...сакам толку работи да ти кажам....Врска немам дали имаат поента?! Заморни сме сите, да. И преку таквото ни е, да. Ама, сфати ме ТЕ МОЛАМ!
незнам зошто, ама од вчера некако страв во коски ми влезе од тебе учителе за последен пат те замолувам да бидеш фин како што си убав, и да не ми пракаш скриени или откриени сигналчиња оти ке си имаш работа со мене и со моите нокти[нека не те лазе мојот убав лик, дека јас незнам да се бранам ] :rofl тивка вода брег рони
хахаха кои финти ги правиш офф маки.. сами си стоиш и демек правиш муабет на телефон ама барем крена рака и се заврте уште 5-6 пати да видиш со кој сум ме изнасмеа мене а и тие со беа со мене ме прашаа кој е будалава.. ама иако си глуп сладок си
Ќе ми недостигаш многу !!! Цело време ќе мислам на тебе. Кога ќе се вратам , ќе надокнадеме за се. така да знаеш
Сакам да те прегрнам,да ми кажеш дека се ке биде во ред,дека претерувам,и да ме земеш во раце или да ме бушавиш,ама изгледа дека тоа ниту на сон нема да се случи.Се уште си ми лут како што гледам.Во ред,како сакаш.
Ме галиш. Ме разгалуваш. Пред твоите постапки и зборови сум маче кое преде. Завчера бев маче кое гребе. Како само сакав да ти скинам едно срамно влакно, да те штрекнам, да те изненадам, да ти стане јасно дека со мачкетини - не се игра Дечки, топло - ладно, да, го обожавам....во Пелистер само Смрдле едно, ела да ме испотиш, јас ќе те погалам, ти ќе ми дувкаш во врат, јас ќе ти зграпчам тоа газето, ние...ќе бидеме
..you just Did the impossible Gained my trust don't play games it'll be dangerous If you fuck me over 'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt 'Cause I been treated like dirt before you I got a hole in my heart, I'm some kind of emotional rollercoaster Something I won't go on 'til you toy with my emotion, so it's over It's like an explosion every time I hold you, I wasn't joking when I told you you take my breath away