Извини што викнав погласно не ми е оправдување ПМС-во, но те љубам. Полесно ми е од кога ти се извинив
You claim that you're so hot And you say you got skills in the bedroom You try to flirt when you're so not Had a chance you still never come through Wanna love me? Wanna touch me? Think twice cause you gotta long way to go. If you really wanna know me first of all You should never try to get to personal 'Cause I meant it when I said That you gotta long way to go...
Извини што нема да ти дојдам викендов на гости ама неможам сакам да си ги завршам обврските..извини знам дека нема да ти е сеедно ама ИЗВИНИ Спојлер Извини што во живо неможам да ти речам извини, иако се лутиш немаш право ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ ќе издржиме уште 1 месец разделени а после идаммммммммммм во товјата прегратка
потребен си ми повеќе од било кога,после ваков лош ден кој го има во сите врски сваќам што имам до себе,и колку тоа ми значи,денес личевме на мали и будали деца кои беа на натпревар кој на кого повеќе да му се налути,таа твоја искреност,трпеливост,добрина,нежност ајде јави ми се цел ден ти немав кажано ама овде можам така? ТЕ САКАМ!
Извини што сум таква спрема тебе, извини ! но не можам да се контролирам, знам ти сметам , може почнува и љубовта што ја чувствуваш спрема мене да слабее, знам крива сум и за тоа Како понатаму не знам страв ми е и да мислам на тоа Но, сакам да знаеш дека и понатаму сум она твое хани кое неизмерно те сака И токму поради таа љубов еден период ќе те оставам да здивнеш од мене, затоа што и јас сама не можам да се поднесам, а како ме поднесуваше ти до сега не знам а ми се кине душава што ја уништувам љубовта помеѓу нас, и повторно плачам , по не знам кој пат се леат солзи на моево лице
Whenever the end is Do you think you can see it? Well, until you get there Go on, go ahead and scream it Just say it ... Добро, јас ќе кажам за двајцата. WE BELONG TOGETHER ... for ever and ever
хахаха душа моја најубава змија сум ејјјј абе кобра сум постанала и ич не ми се верува утре ќе биде многу поопасно ќе видиш
те сакам бе бише едно иако се понашаш како да си во пмс ама на кој памет ми заспа на сред муабет бе знаеш ли дека планирав прва да попуштам и да те грабнам онака силно? и сеа јас на фемина ке седам м? кога си трета овде дежурам кога си прва пак? ако ако ке ти вратам
Кога ќе се поднапиеш те сакам, бидејќи си ми интересен и насмеан. Кога ќе се напиеш, помалку те сакам, бидејќи си си ни вода ни киселина. Кога ке се изнапиеш изгледаш ко мртва сабота, па тогаш ич не те сакам БЕ ЕЈ! А кога воопшто не пиеш те сакам најмногу .
Да имам барем малку храброст и самодоверба со сиот глас би викнала и би му кажала ТЕ САКАААААМ... Ама неможам... веќе 5 години никако да соберам храброст и да му кажам, а го сакам најмногу од се!
добро бе аман јас сум крива што паѓа мрежата на тел.што нешто не е во ред аман веќе одма се лутиш го крена носот чекај ќе се напрај за некој сат готов ќе биди нема др.тел да ја ставам картичката ти пишав ти кажав што да правам со проклетиот тел.одма се лутиш стрписе малку уффф мразам вакви деној кога неможам некој проблем сама да решам и сите на нерва ми шетат
Учи учи глава бучи....Ајде срце, уште скоро недела дена па ќе си се гушкаме по цел ден..Ми недостигаш да те гњавам од сабајле па до вечер, ама мора вака. Ако ќе издржам, зошто најубавото тек следи..
Жал ми е да те разбудам. Можам само да претпоставам колку слатко си спиеш. И немој да ме зезниш за вечер зш ќе ти ја зезнам фацата, тебе, а богами и на другар ти... Спиј си..
сакав да беше тука или јас таму сеедно само да осетиме топлина... сакам да те гушнам да ме гушниш сакам да водам љубов нежно и страсно да ме љубиш али ...ајде ќе издржиме ех..период долг се чини сакав да ги немам овие куп проблеми ..како ќе беше тогаш...едно знам ќе те љубев без страв ах господи помогни ми да љубам како што сакам без овие проблеми здраво и силно