и треба да те чекам 2 саати да вратиш идиот !!! ќе видиш како е , ќе врати Ангела за се !!!!!!!!!! мочко еден !
ах сонценце мое, пак ке ми те нанервирам денес ама не сум крива јас, Ми се спие затоа и знаеш колку ме болат мускулите од вчера на танц, а ти си планираше за денес секси фотосесија епа ништо мило, ке ја одложиме за друг пат, оти денес навистина не сум расположена и да.. Те Сакам Најмногу
верувал или не, ама сакам да те видам и да те гушнам ми недостигаш пријателче мило а ти бе се сплеткавме што се сплеткавме, и на глава почна да ми се качуваш многу се филмаш бе море ке ме нашол тој мене, и ке ме однел со него море море, што си бе ти детектив ли или ова е како песната на Драган вучик -ке најдам, ке те карам
Секогаш кога ќе те гушнам си викам: „Мој си! Само мој! Разбираш?!“ Не сакам да заминиш. Како ќе издржам без тебе? Толку ќе си далеку од мене. Ќе идам со тебе! Акуу?
http://www.youtube.com/watch?v=KoGOQyUqkSI Да бевме некаде далеку би биле филмски пар , ама татко ми е од село близу Гостивар ..
Најмалку 1 месец да не си помисли да се шишаш Не ми се допаѓаш расшишан де остај малку косата да порасне
Сакам да те гушнам. Не виртуелно, како што знаеш да кажеш гуш, гуш, туку вистински. Среќна сум со тебе. Мило ми е што си расположен во било кое време за моите гушкања. Знам дека за мене и би престанал да играш дота, како што се одвикна од кантерон. Ама не. Како што јас сакам да одделам време за моите глупости, така и ти. Продолжи. Мислам дека ќе ми бидеш благодарен што не сум досадна во врска со тоа. Не сум само јас во твојот живот. Но мило ми е што сум дел од него. Мораме да го гледаме филмот како што се договоривме. Те сакам и те гушкам. п.с. Како што ти знаеш да ме расположиш никој друг не знае. Ќе чекаме.
ако ако.. само ти така понашај се, не ми враќаш на порака знаеш дека идам на одмор а се понашаш како да не сакаш да ме видиш пред да идам! друга приказна збореше вчера. ама не ти вртам да знаеш, ако ти текне! ако не кој те ебе има многу риби во морето! само колку да знаеш дека нема да ит бидам цело време достапна ај да те видам!
Не си веќе интересен со телефониве, дај научи што е полнач или да ти нацртам. По цел ден човек да не може да те добие.
Те начекав. Беше ставен на тест. Значи еднаш го направи, втор пат го направи ете и трет сега. Среќна сум што не ти дадов друга шанса. И не ми звони повеќе. Ти си кажа што имаше, јас истото го направив. Си имавме наши моменти, ама веќе не. И повеќе нема да ми го слушнеш гласот. You lost me!! Чао.