Колку само ги сакам тие моменти кога сме сами ти и јас ,без гратските неонки и оние наши ,со душа а без совест ... Колку сакам да ти ја душкам косичката ,секогаш мириса на бебе ,колку сакам да те бакнувам на очињата ,оти таму си најмеко ... Колку сакам да те прекасам од што те сакам ,ама ми е жал ...
And i don't need you And guess what I'm having more fun And now that we're done I'm gonna show you tongiht I'm alright I'm just fine ! http://www.youtube.com/watch?v=FJfFZqTlWrQ
Не се трудам веќе,гледаш. Сеедно ми е, ама гледам се свестуваш, требаше грб да ти свртам значи и да се напијам па да ми пукне филмот и да ти кажам што ми ја мачи душичката !!! Да ти текне! -И пак да пробаш да ја свртиш вината во мене!! Ааај паметен он на мене! Оти си таков бе понекогаш?! МОре има да ме барааш, готово е, го свртев листот,играме по мое сега.
Помина цел месец, ниту трага ниту глас од тебе. ... сеуште чекам, потајно се надевам дека ќе ми стигне покана за ново пријателство.. покана за пријателство од тебе! уф.. (((((((((((((((((((((
Жал ми е ... ама појако е од мене ... не можам ... не знам како ... не сакам да се нервираш ... не сакам да се нервирам ... и пак не можам да се контролирам ... а не барам многу, знам дека не барам многу ... зошто е тешко тоа да го пружиш баш кога сакам ... зошто сакаш да се инаетиш магаре едно глупаво ... а јас, зошто јас не знам за доста ... и на крај ти напнат а јас плачам ... а за што? глупости. Ова беше само еден лош ден. Се надевам утре ќе биде подобро ... Spoiler извини ... На форумов ... ууууууууууууфф.
... Леле бе, па леле Не ми се понашај така убаво, оти фатално ќе биде за мојата емоционална состојба Не сум јас за тебе мала, а? Ауу се наежив цела и толку те посакувам во моментов... го чекам септември
Се сети на мене м?сега јас немам време срцко моја.Ке почекаш малку,ке ти вратам... Spoiler зависно од расположението