Те сакам еј! Стомакот ми се преполовува, нешто околу папокот ме скокотка кога ќе те видам / слушнам / помислам на тебе. Ми снемува здив. Чувствувам топло-ладни бранови. Пеперутки еј, пеперутки се ДА! Жими мајка! А бе колку само сум вљубена во тебе. Дали знаеш барем половина од тоа и дали веруваш во истото, а? ..... УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУхххххххххх..........Далеку си ми, далеку, ПРЕдалеку.....До кога бе? До кога?!~ Ма се во п.м.! Добра ноќ најсакан мој и некое мало ангелче нека те чува! http://www.youtube.com/watch?v=i6WMXsXT ... re=related
Г О Ј Д О ! Неуморно се трудам да го најдам цивилизираниот маж во тебе , копам 3 години и никако да го најдам.Затоа што ти драги мој ...некој тежок сељак живее во тебе.Ме навредува и пцуе , ако нека му , трпам јас Трпана ќе се прекрстам ама кога ти ќе се покакаш ќе биде толку силно што Марко Цепенко ќе те завикаат.Ќе те скине пролив ветувам.Дотогаш ќе се потам и живеам во заблуда дека ти сепак некогаш ќе се смениш.И уште една работа , јас имам она што ти СЕЛАНИНУ никогаш нема да го имаш самоконтрола.СЕГА МРШ ! Гојдо. Спаковај се и испрати се себеси и твоите непокретни, неспособни , малоумни другарчиња и испратете се У ПИЧКУ МА*ЕР !
T. не гледаш-СЛЕП СИ ! Ега никогаш да не прогледаш пууу скопски памет ! Толку многу вложувам за тебе,толку многу се трудам околу тебе и пак си слеп
Неколку дена немам ни помислено на тебе. Исто толку денови ти го немам отворено ни профилот. Сега помислив на тебе и немам некое чувство дека ми фалиш, не чувствувам ништо, не ми е криво. Криво ми е само што толку брзо те заборавам, а беше толку многу важен за мене.
Едвај чекам да одиме на одмор, конечно малку време само за нас. Се надевам ќе ги расчистиме работите до крај овојпат, за промена. Сакам да се шетаме заедно, ми фали твојата прегратка додека спијам.
колку и да се зафркаваш сега со мене, кога ке се омажам со друг ке ја пееш песната Ту ноќ кад си се удавала
Ништо не би ти кажала, само би те гледала додека спиеш и би те галела така цеееела ноќ... додека и јас не заспијам во твоите прегратки... Ми недостасуваш, иако до пред 5 мин бевме заедно.
Сакам да сум ти единствена. Сакам мојата насмевка да ти биде омилена. Сакам да ме држиш за рака кога сум вознемирена. Сакам никогаш да не ми ја заборавиш реакцијата кога се запознавме. Сакам да ти требам. Сакам срцето да ти се крши кога си без мене. Сакам да сум последното нешто на кое мислиш пред да заспиеш. Сакам да ме сакаш.
дека могу ми недостига во моментов и го сакам најмногу на цел свет и дека со цела душа чекам да поминат две недели за да бидиме заедно
Cet'ri strane sveta, putujem Evropom al' nigde mi nije kao kad sam s tobom milioni ljudi, ne zna im se broja al' samo se jedna zove ljubav moja http://www.youtube.com/watch?v=PSgrmYgLbnw
Несакам да си одиш! Вистина, не си далеку, на 200km од мене ќе си, ама пак! Убаво ми е кога знам дека можам во секој момент да те гушкам! Срце срцесто мое!