Стварно ми е досадно цело лето во градов. И не те обвинувам тебе ни најмалку. Таква ти е работата,знам... Ех, кога би имал одмор или барем еден ден слободен, да тркнеме до село да се изнакушкаме на раат... Да ти готвам и да те гледам како најкревко нешто... Те сакам... Како и да е и фала ти што ми ги трпиш нервозните испади
Иако знам дека те сакам најмногу се повеќе сфаќам колку многу ми значиш и не сакам да те изгубам! И не те пуштам во Охрид и јас нема да одам сама,така одлучив да знаеш ама нема ни ти!И те сакам затоа што и ме слушаш мило мое златценце
Фала ти! И прости што бев така груба изминатиов период. Не си само ти крив. Денес ми е најсреќен ден. И гледај да си стоиш на ветувањето и да продолжиме баш вака. Те сакам.
TESKAM TESAKAM TESAKAM TESAKAM SINOJKA MI PREKRASNO VOLSEBNO TE SAKAM NE MOZAM I NESAKAM DA SI GO ZAMISLAM MOJOT ZIVOT BEZ TEBE TESAKAM MARKO MI NEDOSTASUVAS TESKAM NAJMNOGU
сељак еден...зашто не дојде вчера, сум дошла и 2 саати ги слушав оние ради тебе....мислев ќе бидеш таму....ама ти не се појави...уствари па не ни знаеше дека јас ќе поминам, ама како од толку многу пати баш вчера не дојде.... и некако пак си се разубавел....е стварно незнам што сакам, те сакам - те несакам абе ајде џа или бу веќе аман....ме убива ова бестежинскиов простор
како може да си толку забеган......ама да ти кажам гајле ми е биди каков сакаш ама вака не одиме уште долго...
Ајде злато да видиме дали ќе ме најдеш ти мене утре Што ми се гасиш така од нет? Мислиш фраер си ? Ќе видиме утре , цркни од титкање , мене ќе ме нема лалала
i srce, aj da vidam vecer dali kako sinoka? pak li cela vecer fudbal ke gledam, epa mn mi e dosadno, aj razbiram sv. prvenstvo, ama pa da igrajs posle toa pak, umiram od dosada vo tie momenti, dali si svesen?
Не те сакам, не успеав да те засакам, ама убаво ми е со тебе и ми фалиш, колу време те немам видено, иако не сме во врска...и иако не те сакам... незнам зошто се осеќам вака..и уште не можам да се решам за врска