сакам да ти кажам дека со твоето присуство ми го правиш денот посебен па макар да те видам на саат сепак тоа е доволно,коа ке те видам се ми е супер ти си како сонце -ми го топлиш срцето и затоа те сакам мн
Nema sila koja moze ljubovta da ja pobedi, Nema sila koja moze tebe da te promeni! jas sum tvoja zasekogas tvoja Ti si moja idnina i ne ke dozvolam nekoj da te povredi tebe! Znaj srcevo cuka za tebe Pravis da znam deka ziveam jas i dusava pee za tebe.. http://www.youtube.com/watch?v=9Rqcr2Vp ... ture=share
Глупав сиииииииии Цела ден останав дома не заминав охрид те чакам да дојдиш и пак не идеш......уф ама се нервирам
Другари и работа и пак работа. Имаш нешто поважно во животов од работата? Лето е , а ти се понашаш како надвор снег да има. Утре понеделник е знаеш? Да, да сигурно и деновиве веќе ги имаш заборавено од работа... ама и да не сакаш да знаеш ПОНЕДЕЛНИК е , и се се менува. Мислиш дома ќе седам и ќе тажам по тебе? Алооо гадно си се заебал... си одам Охрид на Пиво Фест ( ако се сеќаваш лани заедно бевме) овој пат со друштво, да дааа точно така ќе правиме журка на плажа цел викенд. А ти, ти слободно можеш да си работиш и онака тоа најдобро го знаеш. На одмор не идиш, не искачаш...добро како ќе ги потрошиш парите? Гуд лак. Пријатна работа. Со лесно.
Знам дека не сум ти пишала долго, ама не можам. Сакам сега да си бидам сама со себе и со мислите кон Мила. Ќе ти пишам кога ќе дојде време. Тука сум..
http://www.youtube.com/watch?v=cIJXm1xT ... re=related Дај ми жити се Циција не ми дава од чоколадото Ништо лошо не ти барам ! хахаххаха
доволно направив , може да се каже и премногу за да ти се приближам и да ти ставам до знаење дека ми се допаѓаш сега редот е на тебе да ме поканиш да излеземе на кафе
ова твое понашање ме излудува ме тера да дојдам и да те исплескам така убаво што да си го забораиш името ! дебилно понашање како на дете од 2 години ни тоа па не се понаша така како тебе БИ ТЕ ЗАДАВИЛА МОМЕНТАЛНО !!!!!!!!!!!!!! КРЕТЕНУ!
Еден си, нема збор! Се појавуваш и губиш како тоа што си- ѕвезда! А јас полека се навикнувам на тоа...
Мали доаѓај си веќе аман! Ни чоколада, ни коњак, ни седенки, ни друштво, ништо неможе да те замени. Мозоков ми вришти, стомаков ме стега секој пат кога ќе помислам на могуќностите таму, и ми се иде да те истепам! Да те истепам зошто предизвика вакви чувства и потреби. А реков дека нема. И сепак пали. Колку и да глумам пали. И таа моја одбивна и вештачка ладнокрвност е повеќе од смешна. Апсурд е да кажам дека те гледам најдругарски. И апсурд е исто така да кажам дека не бев среќна за подарокот. И љубоморна сум, ама добро не многу, уствари не е ни малку, а и не знам на што, ама сепак ти си само мој. Немам причина да не ти верувам се додека не се воспостави спротивното. Е тогаш ќе му ја мислиме И ќе ти кажев уште нешто ама неможам вечерва, од лутина.
Денес максимално ме изнервира бре ! Ама ајде, си се поправи после. Не ти држи и тебе га*от да се караш со мене знам Љубовче мое
Ќе ми недостигаш најмногу !! Уште не си заминат, а јас почнав да се мислам кога ќе ми се вратиш во прегратки, да те изгушкам нај нај најсилно !!!!!!!!!!!!!!! ТЕ САКАМ БЕСКРАЈНО МНОГУ !!