Те сакам... Ете да знаеш,многу,многу те сакам! Сакам да те видам. И....извини понекогаш што претерувам и го нервирам тоа твое мило главче без потреба.
Толку си добар. Мек како капкејк. Мх. Ако. Би те гушнала. И би те гризнала пресилно од љубов. Против се можам да одам ако знам дека те имам тебе. Совршено се надополнуваме, во секој поглед. Денес, вечерва, тоа пак и пак си го докажав. Знаеш. Знаеш се. Совршен си. Предобар си. И поубав е денот кога почнал со твојот глас. И поубаво се спие кога денот завршува, а ноќта почнува пак со твојот глас. Со секоја твоја негативност и позитивност, Те сакам. Spoiler Џаст фор ју. http://www.youtube.com/watch?v=4_qzh7uk ... re=related
те сакам душиче како никој до сега остани секогаш со мене и цел ден да сме заедно малку ми е со тебе не оди си никогаш те молам намој да ми го скршиш срцето ако те нема тебе исто како душата да ми ја зеле а без неа не се живее ти си мојата душа
Бебооо, сакаш да си играме доктори ? Ти ќе бидеш чичко гинеколог, а јас наивна и малце смотана пациентка . Сакаш, м? Абе не ти се умилкувам, не си бебе, сакаш ли секс или нејкеш ? Кога ќе видиш исто ми се фаќа, и во двата случаеви е небитно, па небитно ќе е кога спиеш ... 5 саат посабајле време за спиење ли е, бреј значи немаш осет ич
I want to love you, feel you, wrap myself around you I want to squeeze you, please you, I just can't get enough And if you move real slow I let it go
Mногу ми е убаво кога навечер си се гушкаме голи, и се потиме еден со друг од жешково.... Hа некои можеби би им звучело гнасно, ама мене баш ми е слатко, зашто се потам со тебе
сега да ми беше пред очи ако не ти удрев еден шамар па те...ненормален ме изневери и сега пак ми пишуваш на фб па ти имаш ли памет ти се молам...Будала!!!! па што е ова народе знае ли тој дека не сакам ни да мислам на него..ми го скрши срцето
Ти си најдоброто суштество кое го знам. Сигурно имам направено многу голема добрина во животов за да те заслужам. Те сакам, ајде дојди си дома
[/URL] малечко мое едвај чекам да те видам вечерва, да си застанеме некаде сами и да си поразговараме...
Срце мое, знајш дек ти сум љута. Затоа не те барам. Ми фалиш. И едно да си знајш. Или ти не ојш или и јас идам со тебе. Страв ми е без тебе. И... ај подизлези вечер да ме видиш. Знам дек ќе те испровоцирам ама то ти го прам намерно, будало моја.
Ми фалиш многу, знам дека не требаше да изреагирам така вчера ама од спиење ме разбуди, уште не разсонета, не ни знаев што зборам и што очекуваш?!?.......јави ми се! те сакам...
Ти вртев ама мрежава е тапа! Сакав да ти кажам.... Ајде да трчаме на дождот! Да ми речеш, јаготке дојди да те бакнам, силно да ме приближиш кон себе, да се оделам од тлото. Да се гушкаме до утро, зошто единствено со тебе изгрејсонцето е посебно....
Излитено и патетично е само едно "Те сакам!"?! И да е и да не е тоа е. Те сакам, те сакам, те сакааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам! Ах, што ми правиш. РЕВОЛУЦИЈА!