Дај Боже да си во право, ама ако не си може кога ќе ти текне каде грешиш касно ќе биде.. Трпелива сум и простувам, но кој знае, може и мене еден ден ќе ми пукне филмот па ке речам ДОСТА Е! Чашата држи вода до одредена количина, после тоа се прелива, а јас не сум имуна на нервози!
Никад сум немала шанса, но ако имам би го чешала за брада(Сакам влакнести типови). Кога ќе почне да ми збори јас ке се смешкам, ќе ја вртам косата и ќе му пуштам педерски погледи. Би му казала дека го сакам уште од таму незнам кга, ке бидам опуштена и ке чекам да фати за рака или да ме залапа а ако не ме залапа јас него нема да го залапам.
ах каков секс ќе падне сабота не се задоволувам со една, две партии после 3 недели апстинирање богами ненаситна ќе сум Те сакам срце мое и едвај чекам да сме си заедно за викендот и празникот
Би и’ кажал... Уф, не си свесна колку сакам да те освојам, иако засега сум се’ уште на она „ниво“ под твоите очекувања и стандарди... Но и засега е добро, уживаш во моето друштво и внимание... Ќе продолжам и понатаму со тоа темпо, и секако, очекувај привремено да уфрлам нови детали, нешта во кои уште повеќе ќе уживаш. А јас? Јас сум само еден фин дечко, на кој дефинитивно му го помати секојдневието... Еј, да, и да не заборавам... Ти ја обожавам насмевката бе!
Ако нешто во овај посран живот оди во моја полза е да те избркам од тука.И после да се спаковам и себеси во коверта да се испратам у пичку матер далеку од тука, блиску до тебе.Не ти верувам,остави гаранција или ќе ме оставиш мене! Така одат тие работи.Ќе одиме не велам не. И патот од илјада милји започнува со еден чекор! Без да знаеш ќе ти го чувам грбот, и твојот и мојот. Во љубовта и војната нема правила
бише абе свесен си дека си почнал да рчиш? немој молим те бе ако не замолчиш за 5 мин ке те потурнам да знаеш
Комшии, абе кај си па тии? Кај ми избега бе? Леле ако те фатам. Ај дој си вечер. Да си играме брканица. Сакам да ти бегам... Душа моја си ти, ќе ми те јадам еден ден. И не спиј, не спиј, ајде станвај, доста ти е. Сега ја ќе спијам ти ќе ме гледаш.
Ти кажав јас дека веќе нема да ти се жалам за твоето невнимание кон мене во последно време. Епа изгледа Господ ми ги чул молитвите , па ми го прати случајно момчето на кое не сум му рамнодушна од кога го знам. Е сега ти гризај се за г*зот . Напоменав дека со твоето однесување ме губиш и вниманието несвесно го барам во друг. Продолжи. Можеби навистина и ќе ме изгубиш.
Срце бе немој така,ако продолжиш да ми ги кажжуваш твоите глупости ке припаднам аааааааааах што ке правам јас со тебе ме полуде полека но сигурно.
I am with you. http://www.youtube.com/watch?v=dGR65RWwzg8&ob=av2e Спојлер Noo, I am not with you. I am just kidding. You are alone now.