ќе си седел пред мојата зграда се додека не те ислушам?? Епа дечко земи си шатор, изглеа ќе кампуваш!! Немам намера нити да те ислушам нити да те видам, не ме интересираш, преку ноќ исчезна сета таа љубов што ја имав за тебе! Како? Лесно! Не ти беше лошо кога ме вараше така, епа ни мене сеа не ми е лошо без тебе! Супер ми е!!! Човечки те замолив да не ме прогонуваш манијачки! Тргни си по свој пат, мене остави ме на мира!
пријателче мило, ке издрзам јас до времето до кое што ти казав(да те потсетам дека времето ти тече) ама верувај дека ти после тоа крв ке проплукаш и солзи ке лееш ама мене нема да ми биде гајле ама воопшто ке бидеш ставен комплетно на игнор, па прави што сакаш
Ако денот ми е ноќ Со топол глас јас ќе те милувам Ќе бидам како мала птица И во твои прегратки ќе ти долетам Ако денот ми е ноќ ќе барам ,,
ти благодарам за овој прекрасен викенд.си поминав најубаво.беше прекрасно да заспивам и да се разбудувам во твоите прегратки.те сакам
Со душа го чекам тој ден септемвриски. Со душа чекам да отидеме Џез, сами. Јас коктел ќе пијам со желба да не го заборавам летото. Ти како сакаш. Да седнеме на скриеното шанкче и ти да ми зборуваш, а јас да те слушам затоа што сакам да те слушам. И одвреме-навреме да ти се уфрлам сред збор и да ти раширам низа бисерна, убава, низа на која падна уште пред една година, а ти да се збуниш. И уште еднаш да ми кажеш дека сум убава.
Јас те сакам и ти не вредиш ништо ако тоа не го знаеше до сега. Барем еднаш во тој твој поган живот направи нешто до крај,а не до половина. Ако сакаш да бидеш со неа,биди со неа. Ако сакаш да бидеш со мене,биди со мене. Но немој да го посереш нејзиниот живот,или мојот,или својот. Обиди се за промена да бидеш чесен спрема себеси.
Љубоморна сум. Себична сум. Те држам за врат, знам. ....... Период или не, време е да се отворам ептен. Тука или не, морам да кажам. Дефинитвно се сфатив самата.... Љубоморна сум многу. Те сакам само за себе, можеби затоа и избувнувам. Можеби затоа се расправам.... Ми пречи секој еден кој е крај тебе кога јас не сум. Не сум во право знам, ама таква сум. Или прифати ме или.... не можам тоа да го сменам, не можам, кратко и јасно. Сум се обидела повеќе пати, ама безуспешно е. Можеби затоа што премногу те сакам, себично те сакам.... па таква да сум. Извини. Ама да не си на мое место. Не би сакал. Y cuando llega el nuevo día me juras que cambiarías y pero vuelves a caer.
...сакам кога ми кажуваш дека сум убава и дека ме сакаш и сакам кога се смееш ко идиот на некои мои глупости. Ќе те силувам кога ќе се вратиш, спас ти нема...
Би и’ кажал... Уморен сум, искрено, и би кренал раце да се работеше за која било... Освен тебе. Само надежта за подобро утре крај тебе е она што ме тера да продолжам да се надминувам себеси... Се надевам дека еден ден ќе го сфатиш тоа... Но дали ќе е предоцна, не знам...
Би дала тотално се да си сега до мене. Да ме стиснеш и да ме прашаш 150 пати што ти е, додека не ти кажам се ... Сакам те гушнам и да плачам неуморно... А ти си толку далеку. И уште подолго ќе останеш ... Денов не може стане поголемо сра*е, а уште го протуркав без тебе. Ми иде да се качам во автобус да дојдам да те гушнам и пак да се вратам. Ми недостигаш толку што боли.