Прво дали си нормален! Се ѕвони ли бе шутрак еден у 4 сабајле?? Па и ми викаш што правам? Плетам еб**е ненормалниот ко второ...Што мислеше? дека после тебе нема живот? Јадни и бедни ти се потезите преку сестра ти, и другар ти да ме вратиш назад! Ти реков јас, со тебе ни мртва! Не ме замарај како не можеш да сфатиш не ми е јасно... и да се што имав од тебе поклонив, не ми треба ништо, сите тие кадифени срценца ги дадов на девојчето што живее над мене, а што ќе ми се? Сигурно се купувани за да сокриеш нешто прљаво од мене! И да... по 10000000000 пат не те сакам веќе. Ова денес нека ти е последно замарање директно или индиректно, зошто ако продолжиш ке бидам безмилосна!
знаев дека само на тебе можам да сметам.. знаев дека само тебе можам да ти ги кажам тајните.. но зошто пак на кафе со дрругарите? зарем не сфаќаш дека сум љубоморна и сакам да те имам само за себе.. нејќам да те делам со други.. секој ден иста приказна..
Ајде љубов да го издржиме денов и од утре една недела 24/7 заедно И да, ќе ти правам убави јадења, ако ти не веруваш во моите кулинарски способности
Дај појави се од негде. Јас сум овде. Те чекам. Само тебе. Не сакам да ми те карам, ама ќе морам. За наше добро. Она што вчера ми го направи воопшто не беше фер од твоја страна. Се недевам дека вечерва ќе ја исправиш грешката и никогаш повеќе да не ја повториш. Како ранет гулаб сум. Ми фалиш.
Sada Tada Onda Uvek Juce Prekjuce Danas Sutra Prekosutra Preksinoc Sinoc Jutros Nocas Rano Kasno Nedavno Cesto Vec odavno Stalno MISLIM NA TEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Те сакам. Затоа што ме правиш среќна само со еден заводлив поглед, зошто ме гушкаш и ме чуваш. Јас и ти..на три метри над небото
Можеш да правиш што сакаш само не заборавај - Јас бев таму кога никој друг не беше и кога сите ти го свртеа грбот
Ова твоево не се опишува со ништо, да не немало усул, абер, да се немало разбирање, да не се стоело на зборот, не знам веќе, не знам што да кажам изморена сум од се, ама баш од се
едвај чекам да дојде петок и да бидеш 24ч мој...ни работа ни обврски ни ништоо да си уживаме...те обожавам бишеееее