кога само би осетил колку ме боли твоето ладно однесување... за кого? за едни глупави другари што женска не виделе во својот живот... но, what goes around comes around
ме разочарваш навреден сум бази почнуваш бавно да ме губиш ќе те оставам не очекувај поќе од мене ништо после све што сторив за тебе вака заслужвам вака? нека ти служи на чест ако треба да биди крај нека биди мн.работи проголтав ама неможам повеќе да живеам во сомнеж жал ми е тоа ме убива нека ти е среќно нема поќе кој да те тормози и јас сакам да сум среќна ама неможи без доверба не
би му го кажала вицов Дечкото ја прашува девојка си: - Злато сакаш ли да си поминеме феноменален викенд? - Важи бе сонце, се гледаме во понеделник.~))
Преубо си поминав вечерва со тебе, сакам повеќе вакви вечери. И појќе те сакам од порано. Утре ќе те сакам појќе од денес. To сакам да го знајш.
Eднаш прочитав една мисла од Хипица наша,ја имаше постирано низ темиве. Велеше You can`t blame a guy for trying. И си реков колку добра мисла човече. Е сега. Тоа е баш она ти што ми го рече мене денес. Дека барем си пробал некој баланс да направиш,за никој да не излезе повреден од тој нашиот Бермудски триаголник. Така е,си проба. За проба пари не земаат. Али оваа проба,мене ме кошташе едно срце,многу нерви,многу цигари испушени,многу солзи и многу храброст додека да ти го кажам последното збогум. Така е,не ми зедоа пари,али шо прајме со другото? Разликата во овој збогум е што не го кажувам само јас овој пат,како претходните мои обиди да прекинам со тебе. Сега и ти си одиш. Да,дефинитивно си одиш. И крајот дефинитивно вака мириса.
Фала ти што ме остави без спиење. Прв пат ми се случува да поврзам 2 дена и се поради тебе , аџ ти си кривввввввв Мечтаам ли мечтаам , дај да ти влезам по умот да се одморам малце
Be my little baby Say you'll be my darling Be my baby now I'll make you happy, baby Just wait and see For every kiss you give me I'll give you three Oh, since the day I saw you I have been waiting for you You know I will adore you Till eternity so won't you please http://www.youtube.com/watch?v=CiwbabGK ... F9A868CA21
SUNSHINE да ни се множат уште долги години убавите моменти би те гушнала сега најнежно би те бакнала али ќе почекаме
Многу ми е убаво кога ќе ми приредиш некое вакво изненадување, за мене е од најголемо значење и верувај дека ме правиш најсреќна! Ете уште еден доказ дека неочекуваните работи се најубави. Те сакам!
фала ти бебенце мое што ме разбра и се потруди нешто да смениш иако ова се случува по могу мои обиди но се гледа дека залудно времето не сум го потрошила ФАЛА ти уште еднаш и да знаеш Те сакам најмногу
Абе ајде, каков Пиво-фест какви бакрачи, враќај се ваму, таман се опушти...кој ќе те трпи пак таков срамле по 7 дена
2 недели со тебе. 2 недели мојот ум е блокиран. 2 недели немам кажано ништо паметно. Ти си крив. Ти си крив што имам пеперутки во мешево. Знајш дек си крив. Мој. Мал. Опасен. Таков те сакам. Да...
ќе се сврти тркалово,да знаеш! тогаш јас ќе бидам ладнокрвната кучка,а ти глупакот што трча по неа. биди си ладен,ми е гајле. ќе си одам вечер на Аца Лукас и најубаво ќе си поминам со или без тебе