Мислам дека ова лето и овие денови ,вечери, ноќи НИКОГАШ нема да ги заборавам, секако за сето тоа си заслужен ти.. без разлика дали ќе сме заедно понатаму никогаш не би те заборавила ниту тебе, ниту еден ден поминат со тебе освен овие летни ноќи. ТЕ САКАМ!
Сакам ја да сум статива ти да бидеш гол или полугол , ако нејќеш да шутираш , да ми дадеш гол јас сум женски пол ќе ти дадам автогол , море вол ! Гооооол http://www.youtube.com/watch?v=rsIgepFX ... re=related Mis u
желим ти успех и моч најлуџи провод кроз ноч цео свет нека је твој друге да имаш, наравно мене да немаш не не не младичу мој проблем е твој, што си ми тако сладак младичу мој проблем е твој, тако си мек и гладак младичу мој проблем е твој, лудују све за тебе младичу мој проблем е твој, морам ти речи збогом збогом збогом.. http://www.youtube.com/watch?v=mwSj2X-k ... re=related
Абе дали тебе некогаш те учеле дека не се повишува глас на женско ?!?!... Знам дека многу те изнервирав ама заслужи..И ако продолжиш така никогаш повеќе нема да ти кренам слушалка, па ако сакаш и во Вардар фрли се !!!... Шејм он ју.. Уште еден жолт картон и надвор си од игра, па колку и да те сакам, ќе те преболам !
Не знам...стварно не знам што би му кажала. Не знам дали заслужува воопшто нешто да му кажам.Би му посакала само убав живот, и дека можеби некогаш...не знам бе.
Знајш, или не знајш. Не е важно. Претера. Го прекрши ветувањето. Уште да ти верувам? Океј, ајде. Пак јас попуштам. Ќе следи казна. Нема да поминеш лесно. Само еден Господ знае што се’ се крие во твојот ум. Ако воопшто и го имаш. Ми текна казната. Ќе биде пакосна. Ќе жалам јас, ќе жалам и за тебе. Ти мене ми уништуваш вечера. И јас тебе. Ама не те пуштам да заминеш. Не сега. Не за ова. Дај разбуди се. Свести се. Види што имаш покрај себе. Види дека некој те сака. Будалче си. Ме нервираш. Ама ти го прам чејфот. Ајде, нека биде и овај пат по твое...
Ах што убаво си спиеш, мамичето твое. Кој ќе ми направи сега цедевитка дур се дружам со другаркава Несоница?
Уште еден месец и 6 години заедно Машала, машала Те обожавам најмило мое ти си ми љубовник, дечко и најдобар другар!
Еј немаш појма колку ми е мило кога ми кажеш дека сум ти била поубава и поубава секој ден. Е ваква сум тогаш: А сега среќен пат, паааааааааааази што ќе правиш те молам!
Скоту има живот и после тебе! Фала ти, за тоа што ме извара, за тоа што конечно открив какво ѓубре си!! Те преболев, кратко ама слатко! И тоа што на фб си се стаил во врска знаеш колку ме заболе... ИЧ Пукни бе, иди обеси се, спаси не нас од такви ко тебе
Епа време беше . ти знаеш што направи . го прекрши ветувањето е сега дојде крајот на ова безмислена врска . Чаоо Spoiler ма ич не ме боли за тебе
сонце мое ти благодарам за розата што ми ја подари толку многу ме изненади што ми ја подари пред другите,и твоето утринско будење ми беше најубавото нешто во животот мислев дека сонувам ама после си се изнагушкавме цела спална беше наша а не само таа него цела куќа ми покажа многу работи и да знаеш дека сум многу среќна и веќе кога знаат сите се чуствувам сигурна покрај тебе,сите прошетки заедно со тебе ми беа незаборавни се беше прекрасно со тебе ТЕ САКАМ , со тебе е нешто најубавоооо !!!!! животот бил убав и кога мислеш дека се се руши тогаш се појавува некој кој се сменува во твојот живот,ти си ми најпотребен љубави