Ништо и никој не може да те замени. Кога сум со тебе чувствувам некоја посебна топлина која ме облева во делови од секунда, тахикардија, и со секој допир по некој мини оргазам И се додека те сакам, без разлика каде и да сум, со било кој, во било кое време, јас сум твоја. И најискрено се надевам дека ќе дојдат и нашите 5 минути...ама тогаш ќе траат цела вечност http://www.youtube.com/watch?v=iDGfE2xI ... re=related
Всушност,најголемиот грев,кој го направивме двајцата, е тоа што дозволивме толкава љубов,и ваква врска да се уништи...
Ти бе мислеше за матичното се заебавав. Кај се заебавам ја за такви работи бре! Одма ајде, по дождов ќе трчкаме, љубов ќе водиме. Во бело, во бело јас стојам покрај него.. Ќе си се земеме јас и ти, да да. Преубаво ми е..
Денеска ти се лошит,дека требаше да излезиме да прајме муабет,ај ке видиме утре како ке се извајш.Скоте еден Зар не гледаш дека и мене ми е доста од караници за глупости секоја втора ден.И јас сакам убаво да се чуствувам и да си врвам за време на летово,а не секоја втора ден да се нервирам од тебе.Мислиш мене ми е лесно,ахм да.Кај фатив и јас со тебе кај се запустев.Зошто те сретнав,зошто Зошто се заљубив во тебе,за сега вака да се нервиам
Би ти кажала дека си еден ООООООООООООООГРОМЕН КРЕТЕН И дека си слабак чим се закануваш на женско... Можеби немам излез, но на крај секогаш доброто и вистината победуваат... и да знаеш дека ТЕ МРАЗАМ не сакам да те видам веќе НИКОГАШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
пријатен престој на клиника пријателче(само не ми е јасно како успеа пак да завршиш таму) ама ти си знаеш ако сакаш да се видиме утре ок, ако не немораш не мислам да те молам и онака беше ТВОЈА идеја, исто како и минатито викенд-само штета не се реализира и не ми е јасно како секогаш кога ке заглавиш во беља ти текнува на мене,хм чудна работа, некако ми е несватливо