МАКИИИИИИИИИ......ТЕ САКАМ бреееее......одвај чекам да дојде 11 па да си бидиме заедно и да го надополниме времето поминато еден без друг......ти кажав за пеперутките што ми леткаат кога ке ми се јавиш неочекувано?Е па тука си се тие секогаш,само што јас не сум ти кажала И дуки...побрзо да ти оздрави рачето зш ми недостига твоето штипкање,некогаш боли ама ако....Ми недостигаш мило.....сакам да те гушнам нај нај нај силнооооо..... и сакам кога ми викаш сељанкоооо...и тогаш те сакам... и секогаш ќе те сакааааммммм
Лудак еден! Чуден си ама пак јас многу те сакам! т.е. колку што ме сакаш ти, толку те сакам и јас тебе-ни помалку, ни повеќе!
http://www.youtube.com/watch?v=emYsNeaC ... re=related и Со секој здив нека ти се исполни по една желба, со секоја насмевка и по еден сон, нека животот ти ја направи оваа година вредна за памтење, а ти направи да го добиеш она што го сакаш зашто ти најдобро го знаеш тоа, а јас секогаш ќе бидам покраj тебе*СРЕЌЕН РОДЕНДЕН*
Речено-сторено. Ти се јавив, да не речеш после дека сум те излажала. Леле, како ми збореше како глуфче, ко да не си јадел леб. Ништо не те слушав. Али ај простено, си станал од спиење. Немој да си праел глупости по Охрид, ќе те скршам. Уф, глушец си. Мој глушец, и многу, многууууууу те сакам. Едвај чекам да си дојдеш, а само 2 дена те нема. I miss you babe, and I dont wanna miss a thing. me luvz u so much. аs you used to say. ех, само да дојдеш, да те изнагушкам.
Те чекам со нетрпение..поминаа два месеци и еве конечно пак ке си бидеме заеднооо..само уште неколку часа не делат те сакам бебееее и едвај чекам да те видам *
24 часа мислите не ги скренав ! Мнооооооооооооооооооогу ми фалиш! Е ај 24, а уште 6 дена што ќе правам?! Се мрднав дефинитивно. Ама ај јави ми се . Знаааам дека се забавуваш и се тоа.. ама барем титни ми. Ајде, чекам . Спојлер ЈАВИ МИ СЕ БЕ ГО*НО ЕДНО!!!!!! ЦЕЛ ДЕН СЕ ДОСАДУВАМ! А ИМАШ КРЕДИТ ЗНАМ ДЕКА ИМАШ! АМА АЈ ЗАБАВУВАЈ СЕ ТАМУ!!!!!!! УФФФФФФФФ. СТВАРНО СИ ГО*НО. ТИ КАЖАВ ДЕКА СИ ГО*НО? ЕПА СИ !!!
Ајде бе станиииииииииии, или барем нека стане тој твој другар да си легнам до тебе . За џабе ли станав толку рано, а одвај сум заспала синоќа . Ајде мачи стани да те гушнааааааааааааааааам.
Gorim ko papirni zmajevi misli mi ka tebi lete ovde su pasivni krajevi i plačem ko malo dete Možda je glupo što ovo pišem ali bez tebe ne mogu da dišem Gde si u ovom glupom hotelu gde si u ovom dalekom selu zbog tebe vene ja bi seko a ti si negde tamo daleko
10 наајубави месеци мачее, да ни се множат и те сакааам наајвеќее http://www.youtube.com/watch?v=Ws_tauPb ... ture=share
Леле знам само колку те нервираат такви лигавештини и знам колку многу обожаваш кога јас сум таа што се лигави Ајде заедно да го бараме патот од златни тули. Јас ќе бидам Дороти, а ти биди нејзиниот љубовник кој се појавува во еротската верзија на филмот