1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Кајчар глуп!

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    1.709
    Се надева вечерва не си закажан со никого и ке се видиме,иначе јас си имам многу подобар план за мене,на јака пијенка со другарките па ке ме побараш после

3. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    извини, извини...не знам шо е со мене ;( мн сакав и јас, бев спремна, измазнета :lol: и намирисана, ама, не можев....
    аа и да...мн беше срцкаст коа ме бакнуваше и исплашено ме прашуваше:те боли??? мн те боли??? уште??
    срце си, ама...тоа е, не ни иде

4. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Остана уште ситно да броиме.....Уште 2 дена и чао Скопје....лелееее многу сум била нетрпелива.

5. dlikedevil

dlikedevil Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    55
    Редно беше да дојдеш :D

6. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    I want your body , need your body , long as you got me you wont need nobody... :inlove:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.272
    Да те гушнам еднаш силно така чувствувам :inlove:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    те сакам срце и извини денес што остана бес ручек :)

9. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Незнам што ти е проблемот , ама кога ме ставаш на игнор се палам како млад мајмун :@ значи кажи што е проблемот ќе решиме , а сеа .....аааааааааааааа во СКопје си ? и не ми кажа мрш за воа на дисциплинска со една лева циганса ... или две ;)

10. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    3.742
    What goes around comes back around... Само тоа запомни го.. Ииии да знаеш не сакам веќе никогаш да те видам.. :@ Ме повреди многу, ми се закануваш, едно друго ?!.. Знам дека никој ништо не ти може, дека на секој чекор имаш врски, но се на крај добро се завршува, ако ништо друго секој си влече по некоја поука.. Секое лошо за добро е, а моето е до некаде најдобро што на време се оттргнав од тебе.. Иако ти не можеш да се помириш со тоа.. Барај ме под дрво и камен ако сакаш, за два дена нема да ме гледаш веќе.. Исчезнувам од градов, од твојот живот.. Те бришам од секое можно место.. Не заслужи ни еден збор од мене но еве ти го последниот : ЗБОГУМ .

11. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Веке ми е доста од ова. 2 Месеци не сме излегле заедно за викенд. И ајде веке еднаш нека поминат овие 4 дена и да имаме малку време само за нас, далеку од овде, макар и за една недела само! |(

12. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Си ми пишал, а јас не сум била тука.
    Офф, колку ми е мило. :wasntme:

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Да можам би ти вриснала на уво колку многу те мислам-колку многу си присутен во мислите ми :x

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.245
    Криво ми е што во 50 причини зошто сте со него, јас немам што да напишам. Тоа не значи дека не те сакам, те сакам и премногу. Но едноставно со тебе сум зошто ми е убаво, зошто ти си ти, таков каков што си со сите твои мани и доблести, затоа што ме почитуваш и подржуваш, но сето тоа што го чувствувам не можам да го сместам таму. Е криво ми е!

15. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.661
    Допаѓања:
    2.481
    убаво убаво си направил да можат сите да ти ги гледаат сликите на фб без да те имаат за пријатели :clap: ја искористив таа можност, те поманијачив малце, само малце :D

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.272
    Со душа чекам пак да бидиш мој, да те видамм конечно ..да те изнагушкамм најсилно и вервај ме нема да те пуштаммм..
    ТЕ ОБОЖАВАММ ..како дрога си а јас зависник се би сторила да бидеш мој ти :inlove:

17. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Ти си единственото нешто на кое сакам да размислувам во моментов. Само ти ме враќаш во живот и само ти можеш да ме спасиш. Потребен си ми. Те молам немој никогаш да ме повредиш. И да, мислам дека те заслужувам, после се...

18. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
  19. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Ајде, испијани се, растерај нервоза, чукни глава и помисли: „ Грешам, ајде да ја исправам грешката, ќе и ѕвонам...“ Ајде бе срце мое, не ми терај инает. Криво ти е? Знам. Ајде, јас сум тука, те чекам тебе... Јави се љубавиии... :inlove:
    Скокај и за мене. Знам дек си поминвиш лудо и пијано. :rock:

20. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    :fubar: неможам да верувам колку си пијан :fubar: абе помисли дека ке ме изнервираш додека се пијанчеше-а знаеш дека неможеш да поднесеш алкохол :!: и да ич не ми е мака што ти реков дирек во кревет да идеш и сакам утре извинување и да бидеш мил како маченце :lol: ама знаеш што (нормално не знаеш) баш си сладок додека си пијан :rofl: