Се надева вечерва не си закажан со никого и ке се видиме,иначе јас си имам многу подобар план за мене,на јака пијенка со другарките па ке ме побараш после
извини, извини...не знам шо е со мене мн сакав и јас, бев спремна, измазнета и намирисана, ама, не можев.... аа и да...мн беше срцкаст коа ме бакнуваше и исплашено ме прашуваше:те боли??? мн те боли??? уште?? срце си, ама...тоа е, не ни иде
Незнам што ти е проблемот , ама кога ме ставаш на игнор се палам како млад мајмун значи кажи што е проблемот ќе решиме , а сеа .....аааааааааааааа во СКопје си ? и не ми кажа мрш за воа на дисциплинска со една лева циганса ... или две
What goes around comes back around... Само тоа запомни го.. Ииии да знаеш не сакам веќе никогаш да те видам.. Ме повреди многу, ми се закануваш, едно друго ?!.. Знам дека никој ништо не ти може, дека на секој чекор имаш врски, но се на крај добро се завршува, ако ништо друго секој си влече по некоја поука.. Секое лошо за добро е, а моето е до некаде најдобро што на време се оттргнав од тебе.. Иако ти не можеш да се помириш со тоа.. Барај ме под дрво и камен ако сакаш, за два дена нема да ме гледаш веќе.. Исчезнувам од градов, од твојот живот.. Те бришам од секое можно место.. Не заслужи ни еден збор од мене но еве ти го последниот : ЗБОГУМ .
Веке ми е доста од ова. 2 Месеци не сме излегле заедно за викенд. И ајде веке еднаш нека поминат овие 4 дена и да имаме малку време само за нас, далеку од овде, макар и за една недела само!
Криво ми е што во 50 причини зошто сте со него, јас немам што да напишам. Тоа не значи дека не те сакам, те сакам и премногу. Но едноставно со тебе сум зошто ми е убаво, зошто ти си ти, таков каков што си со сите твои мани и доблести, затоа што ме почитуваш и подржуваш, но сето тоа што го чувствувам не можам да го сместам таму. Е криво ми е!
убаво убаво си направил да можат сите да ти ги гледаат сликите на фб без да те имаат за пријатели ја искористив таа можност, те поманијачив малце, само малце
Со душа чекам пак да бидиш мој, да те видамм конечно ..да те изнагушкамм најсилно и вервај ме нема да те пуштаммм.. ТЕ ОБОЖАВАММ ..како дрога си а јас зависник се би сторила да бидеш мој ти
Ти си единственото нешто на кое сакам да размислувам во моментов. Само ти ме враќаш во живот и само ти можеш да ме спасиш. Потребен си ми. Те молам немој никогаш да ме повредиш. И да, мислам дека те заслужувам, после се...
Ајде, испијани се, растерај нервоза, чукни глава и помисли: „ Грешам, ајде да ја исправам грешката, ќе и ѕвонам...“ Ајде бе срце мое, не ми терај инает. Криво ти е? Знам. Ајде, јас сум тука, те чекам тебе... Јави се љубавиии... Спојлер Скокај и за мене. Знам дек си поминвиш лудо и пијано.
неможам да верувам колку си пијан абе помисли дека ке ме изнервираш додека се пијанчеше-а знаеш дека неможеш да поднесеш алкохол и да ич не ми е мака што ти реков дирек во кревет да идеш и сакам утре извинување и да бидеш мил како маченце ама знаеш што (нормално не знаеш) баш си сладок додека си пијан