Волу! Па може ли да си толку срамежлив.... Не ми се верува! Што треба,да дојдам под нос да ти кажам дека сакам да имам нешто со тебе???? Се би ти правела,ама ајде попушти,знам дека ти се свиѓам..Јас не го правам првиот чекор,тоа да ти е јасно! Срце мое најзгодно!
би му кажала идиотче мое,не знаеш ни сам колку голем провокатор си,само нешто боцкаш,да беше до мене ќе ти ја фанеше муцката,штета шо камерата нема таква опција и бај д уеи сакам те највеќе златце мое
последниве неколку дена со тебе ми се прекрасни...дури и ми е страв дека многу арно не е на арно сепак ќе речам само МАШАЛА
значи потребно е да те разберам кога си нервозен а? а се секаваш што се случи кога јас бев нервозна последниот пат? ме остави дома а јас знам да те сфатам и ислушам и да се налутам и да преќутам а ти не!!!!
Дека многу го сакам! Дека на моменти многу ме нервира! Дека сакам да го изедам! Дека сакам да го искршам од ќотек! ДЕКА НЕМОЖАМ СО НЕГО АЛИ И БЕЗ НЕГО!
Златце те сакам најмногу......и баш си ми сладок кога си малку љубоморен и постојано ме прашуваш си седиш на фб и со кого си пишиш хахаха баш си ми смешен Те сакам љубовче мое