Абе нее можам да излезам, нее ми се излегува со тебе, ме мрзи да најдам изговор да излезам. Ионака сум уморна, а и прежешко е. Ајт, сега почнува рамазан, не би било лошо да ме каниш на вечера.
Подобро ми е без тебе, или сепак не Уф, кога тогаш ќе те заборавам !.. Ти мене ли така ќе ми правиш, имаш ли памет ?! Ааа, да да, моја грешка имаш право, што ќе ти е памет кога имаш се што ќе посакаш, но не заборавај !.. Јас бев таа што ти покажа што е љубов, нешто што не го добиваш ни од твоите родители, јас бев таа што те научи на се.. Епа сега умри у самочи ! Јас не се враќам назад кај тебе.. Ајт поздрав
Еј човеку луд, одамна не сум посакала да ти кажам нешто. Ти си целиот синоним на изразот - no comment веќе подолго време. Али ќе цитирам една жена која ме родила, една е - со среќа нека ти е, толку среќа ти посакувам, да можеш да пукнеш од истата, впрочем онолку, колку што ти ги усреќи сите околу тебе кои вистински те сакаа. Ќе речев - оние кои ти ги сакаше, ама тоа би бил суштински а не само лексички надреализам. Ти единствено го сакаш оној кој го гледаш во огледало. И на здравје нек ти се хемиските елементи кои ти го затруле мозокот, не си крив ти, знам, глупи се оние како мене кои мораа да учат од сопствените а не од туѓите грешки. Салут ел капитан со двоен идентитет! Ти повеќе и да сакаш, не можеш да ме изненадиш Ти благодарам што не си повеќе дел од моето секојдневие.
Ме спасуваш. Секој ден, одново и одново. Секој ден му се заблагодарувам на Господ што тни ги споил патиштата. Инаку не знам. Не знам што би станало од мене.
Се надевам дека убаво си поминуваш на одмор! Ах и јас сакам да сум таму, ми фали нешто длабоко кажано од тебе... Ах!
Just give me one more chance...I won't go home without you http://www.youtube.com/watch?v=VlMEGBsw6j8&NR=1
Цела година верени, најубава година во мојот живот... Фала ти што постоиш, фала ти што ме сакаш на твојот единствен и специфичен начин... Абе џабе филозофирам , чувства не се опишуваат, се доживуваат, се чувствуваат... затоа и се викаат чувства, да не биле нешто посебно ќе се викале зборови, ќе биле глаголи, именки, придавки, сврзници...ама се викаат чувства и џабе се зборови, додека не се почуствуваат и не се искажат вистински... Баш и затоа те сакам, ти покажуваш, а не кажуваш, знаеш дека делата се побитни од зборовите, делата создаваат едниствени спомени, а зборовите, па ретко помниме зборови... Абе те сакам зрнце мое, најубаво и најдобро... Еве сме јас и ти, две убави заљубени смрдливи творчиња
Душичкаа мојаа најјуба..не си свесен колку те сакамм! ..Преубо денес се понашаше со мене..и таков те сакам најмногу Имај добра ноќ и да ми оздравиш побрзоо
се ми се исполнии се,само тоа што го сакав најсилно не..да можев да те гушнам бар еднаш..срекјна ќе бев
И ноќниот дожд може со тебе да се претвори во виножито со зајдисонце. Гали ме, шепоти ми, сакам да те слушам како ми зборуваш убавини од кои ми се тресе секоја молекула на моето тело. Баш си секси. Баш си лепкав. Баш си заносен. Баш си ѓаволест Баш ме тераш да се насмевнувам и да се шетам во весел ритам денес. Ти благодарам што баш ти ме растреперуваш и ми ги тргнуваш мислите од едно место каде што несакајќи знаат да заталкаат. Ама баш...онака, ептен