http://www.youtube.com/watch?v=ODq-ywEb ... re=related to sto imamo nas dvoje nema niko nit mogu to opisat rijecima i slikom moj mali andjeo sa andjeoskim likom takva ljubav se nije desila nikom imamo oboje 17 i odlucnost pa zamisljamo nasu djecu i buducnost mada mi i prezime i nije tako zvucno al sve je moje tvoje i imas tu mogucnost kad te zagrlim uz tebe bi te stopio kao san si koji oci bi ti sklopio i to ko daha sa usana bi ti popio da bi se u tom moru ljubavi utopi !!!!!!!!
на кој збориш бе да ме видиш мене ама си доби тој синоќа коњак у скут ако му е, пак нека иди со неа ај пак да му кажам : КЕ СЕ ПОКАЕШ УБАВ ТИ!!
Магаре едно... Си доби што си сакаше и сега не заслужувам ни едно КАКО СИ ?! Ако ти личам на играчка која ќе ја фрлаш секојпат у ќош одкога ќе и ги "окубаш" косите,извалкаш алиштата и оставиш белези на телото,гадно се лажеш! Mе нема веќе во твојот кревет мене! чAO! Mа збогум,шо чао...
еее конечно еднаш јас да се налутам. ќе видиш ти сега на што сум спремна и да знаеш вчера на Дејвид Гета си поминав најнајнајдобро БЕЗ ТЕБЕ!!!
Ах за помалку од две недели ќе те видам. Вредно е тоа што го имаме, иако нема физички контакт, секој момент, секоја порака, маил ми е, се помоќен.
Не знаеш што пропушташ и што губиш во животот...ниедна нема да биде јас...ниедна нема да биде гуска што ќе те трпи таков каков што си...ќе сватиш кога тогаш...но касно ќе ти биде...ОСВЕСТИ СЕ!!!
Тоа што ми го кажа не ме остави рамнодушна... Цел ден ми го разубави злато мое! Не си свесен колку те сакам!
Ми фалиш злато, ми фали се твое....со срце го чекам тој фамозен ден кога ке ми се вратиш да те изгушкам...те сакам најмногуууу
од саботата те немам видено... си беше на 2 дена на одмор и си се вратиа не викаш да излеземе.. епа пази се утре!!! ми фалиш свињо една дебела!!
Ме расте ова. А уште повеќе знам дека - ќе ме повреди. Но, ако. Да видиме што уште ќе ми приреди животов.
понижувај се сега,мене ми е гајле. и знаеш што? џабе ти е новодобиената возачка, немаш три чисти од возење
ти благодарам што влезе во мојот живот, иако тивко и како крадец, за кратко време успеа да ми влезеш под кожа ти благодарам што ми ја врати насмевката на лице, што ме научи за кратко време да ги гледам само позитивните страни на животот ти благодарам што ме почитуваш и што ме правиш среќна и за уште многу работи би ти се заблагодарила... се на се фала ти што си тука за мене