Опааа па ова денес те тресна по глава Е ме виде и сега не ти се седи на мирно ? Сакаш да те потсетам на се она што го немаш со неа,и на она што никогаш нема да го почувствуваш со неа како што беше со мене ? Епа срцка се извинувам, гледај си ја женска ти за која викаше дека многу ја сакаш па кој курац ја изневеруваш ако ја сакаш и ако имаш се што ти треба со неа а а а ? Мрш ....заслужувам јас нешто подобро и не...НЕ одговарам на смс-от
Ете вака ми доаѓа да си виткам ноџе кога те читам, кога ми пишуваш, кога... ма секогаш.За тебе сум јас лична и полична од самовила. И срце ти игра. И знаеш дека нема на светов поубаво девојче од македонче, па затоа ќе се вратиш од кај крофните, гастарбајтер еден! Уф како би те
Ми фалиш понекогаш, иако незнам зошто сеуште е тоа така. Ме изгуби поради твојата т.н. најважна љубов - твоето хоби. Не' жртвуваше нас, за твојот успех. Искрено, се прашувам дали сега мислиш дека тоа вредеше, дали стана подобар во спортот без мене покрај тебе? Те бодрев, секогаш ( ) и ти многу добро го знаеше тоа, но тоа беше факт кој секогаш го занемаруваше. Свесна бев и на почетокот за твојата љубов кон хобито, но не очекував дека ќе дојде до овој степен. Се промени, порано не се нервираше ако останеше второ место, но сега освен со прво, со никое друго не си задоволен. На патот кон успехот не приметуваш што е важно во животот и што пропушташ. Ако продолжиш вака, ќе останиш без вистински пријатели, а до тебе ќе бидат оние лажните, кои се тука само од корист. Освести се што побрзо, бидејќи ако почекаш уште малце, ќе биде предоцна! Сега продолжи, мувај ја која ќе стигнеш, но за некое време ќе сфатиш дека не се тие како мене, немаат такви нерви за да те трпат на начинот на кој што те трпев јас! Кога ќе се вратиш ќе ме бараш, но не, ти твојата шанса кај мене одамна ја прокоцка!
Те љубам, љубов моја! Се би дала вечно да сме заедно, вака среќни и заљубени! Ти си ми се, ти ме правиш најсреќна !!
Сакам да те видам,гушнам,бацам..ама самиот си прајш ко ќе те видам не да го напрам ова, туку 2-3 шамари да ти врзамм УПМ да оди то твоето понашање никаквоо...те сакам даа..ама самиот си прајш да те мразам ИДИОТ! Шта ти могу кад си такав гад?? http://www.youtube.com/watch?v=8L4fpOza ... re=related
Прави што сакаш ! Сакаше дистанца? -Ке ја добиеш Сакаше пријателсво? -И тоа ке го добиеш Сакаш топло ладно? Гледај како се игра тоа и учи од мене. Отпишан си.И онака немам цел живот да се замарам со тебе.Ајт.
Веке не се шминкам кога сум со тебе . И онака цела пудра и се останато завршува кај тебе во уста и на лице па да не се шминкам за џабе
С пръсти чертая кръг, искам те да дойдеш тук.. Клетва последна от жена - влюбена! Нека сън, не го лови, луда съм - той ме зарази! Хладно е сърцето ми, мойта болка да го заболи! Заболи ли да е силно.. Любовта ми да те стигне.. Ya Habibi in taaaa... Да усетиш болка в сърцето.. Ya Habibi in taaaa... Да трепериш, щом ме забележиш... С пръсти чертая кръг, искам ти да дойдеш тук. Клетва последна от жена - влюбена!