После со тебе, сакам да те и да те затоа што ни оди ненормално добро, успеваш да ме и да ме , малку и да ме кога си премногу , но никогаш, НИКОГАШ не ми е со тебе. Ај чао
Како рече? Многу сме се гледале?????Хм.....па добро, нема да се гледаме више. Ако сакаш ИЧ нема да се гледаме. А следствено на тоа, нема ни да се слушаме, не се секирај, нема да трошиш на телефон за мене!! Добро бе, идиот еден, колку пати ти кажав, не го буди она дрско, безобразно, саможиво, себично и рамнодушно суштество во мене!! Ти кажав дека не сакаш да го видиш и да го запознаеш тоа суштество. Ти мислиш се заебавам, се силам само......А вистината е дека стварно не си ме запознал таква. Затоа што ме запозна во многу тежок период од животот, па тие работи беа некаде длабоко потиснати. И ти сега со цел памет грепкаш, буцкаш.......Провоцираш пак да искочи на површина, а те молев да не го правиш тоа. Ок, како сакаш. Мене ќе ми биде ТОП така, како што ми било и тогаш, со тоа што со оглед на искуството и годините, ќе ми биде одлично. Ама тебе нема да ти биде убаво. Е тогаш нема да ти кажам „ТИ РЕКОВ“, само ќе ти се насмеам дрско и безобразно во фаца. И ќе ти „спуштам“ нешто во мој стил, како што викаш ти. Ај гитла сеа, имам и попаметни обврски денов, а не да трошам зборови на тебе!! Пих, stupid me!!!
Како може да помине ден а да не ги видам твоите плави очи да не ги гризнам твоите полни усни да не те гушнам и речам добра ноќ Те сакам мое мало прасе
Што би ти кажала? А што очекуваш? Да ти честитам нема сигурно, незнам само со кој памет го направи тоа, па уште толку гордо ми го кажуваш. Да не очекуваш да се радувам? Само да знаеш, се си има своја последица, така ништо не останува. А дека успеваш да ме направиш љубоморна-тоа признавам. Си знаел отсекогаш. Тешко ми е да зборувам за ова, подобро никогаш повеќе да не ја отвориме оваа тема.
никој ме нема така љубеноооо срцево ми е ко полуденоооо.... ама полудено, како полудено, а не како во позитивна смисла, глупчо еден!
Во глава постојано ми одѕвонуваат зборовите од вчера вечер, поточно да бидам попрецизна од денес рано наутро. Ох Боже, постојано се прашувам со што те заслужив, што не спои вака да не можеме да дишеме еден без друг, еден ден да не се видиме веќе и на двајцата ни е тешко, присуството кога го делам со некој друг ми е болно ако не го делам со тебе. Толку сум приврзана за тебе, како воздух ми требаш. Сите ни љубоморат. Нема како нас., така ми кажа. Знаеш дека секој ден, секој час гледам дека навистина е така. Не можам без тебе, единствен мој.
Го зеде и го скрши. Сега склопи го и врати го намсето. Мило ќе ми е ако успејш во ова. Во спротивно... Ќе морат да ми го дајш твоето нечепнато.
Ќе ми недостигаш многу наредниве 6-7 дена... се гледаме вечерва, и кога ќе се вратам пак по старо, те сакам најмногу на цеееееел свет
знаеш што? следниот пат можеш цела штека сицари да си купиш и во еден ден да ги издуваш и парите што требаше да ги чувашш си ги потроши за тие твои цигари и сега ќе дојдеш, да к*рац ќе дојдеш, ама и јас не доаѓам јасно да ти е !!!! глупак!
веќе му кажав како знае да ме изнервира тоа е чудо и уште ми вика ај отидов да се туширав и му реков да се удаааааааааааааааааааааааааавиииииииииииииииииииииишшшш глупак
Срце мое најмиуичко. Не знаеш коуку те сакам. Муа! Таа ноќ, кога се сретнавме, почуствував како цело тело да ми гори. Викна пожарникари, згодни беа, па се разгорев уште повеќе. За коса ме зграпчи и ме одвлечка до Вардар, почна да врие. Меурчиња испративме дури до кај Грците. Во весник пишуваше - некоја невидлива сила го разбранува Вардар. Ах кога би знаеле, дека таа невидлива сила е нашата љубов која се случи така молчешкум и така одеднаш, што цела ме опфати. Моите очи пелистерски езерца, твоите усни рујно, вино, опојно - како домашното од кај чичко Перо, ти текнува ли? Ах како само се начукува човек од тоа вино, бетер од ракија! Кога зборуваш, илјадници музи песни пеат. Сирените свират на харфа. Поезија си за моите уши. Твојата коса, како мавровска шума од елки. Густа, боцка а богами и крие од дожд. Него...се зае*авам. Ништо од ова Туку ела, ела, да ти кршам снага
Одвај чекам бебенце да те видам и да те баканам и гушнам абе најсилно најсилно и да си лежиме да си се смееме ах убавини Срцичко мое одвај чекам да дојди 8 часот и сето ова да се случи
http://www.youtube.com/watch?v=D2U0h6og ... re=related љубовта што ми ја даде на врв од игла ќе ја збере и се што нема да ти кажам пак од внатре ќе ме сотре а може тоа што те сакам ќе престане од утре
Знаеш дека ако нешто што ќе ветам, го запишам тука, на форумот, се држам до него и навистина го исполнувам? Епа еве сега ти ветувам дека не ти пишувам. И не туку му прави на чатот уклучи-исклучи! Смешен си. Лигајчар еден, се лигавиш гледам со лигави песни и после пола ден ти текнува да им се правдаш на луѓето дека ТИ си ТВОЈАТА единствена љубов. Ма дај