Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    После :call: со тебе, сакам да те :hug: и да те :* затоа што :talk: ни оди ненормално добро, успеваш да ме :$ и да ме :lol: , малку и да ме :devil: кога си премногу :bandit: , но никогаш, НИКОГАШ не ми е :yawn: со тебе. Ај чао :hai:

На Hipica, Izaabella, thelittle17 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Како рече? Многу сме се гледале?????Хм.....па добро, нема да се гледаме више. Ако сакаш ИЧ нема да се гледаме. А следствено на тоа, нема ни да се слушаме, не се секирај, нема да трошиш на телефон за мене!!
    Добро бе, идиот еден, колку пати ти кажав, не го буди она дрско, безобразно, саможиво, себично и рамнодушно суштество во мене!! Ти кажав дека не сакаш да го видиш и да го запознаеш тоа суштество. Ти мислиш се заебавам, се силам само......А вистината е дека стварно не си ме запознал таква. Затоа што ме запозна во многу тежок период од животот, па тие работи беа некаде длабоко потиснати. И ти сега со цел памет грепкаш, буцкаш.......Провоцираш пак да искочи на површина, а те молев да не го правиш тоа. Ок, како сакаш. Мене ќе ми биде ТОП така, како што ми било и тогаш, со тоа што со оглед на искуството и годините, ќе ми биде одлично. Ама тебе нема да ти биде убаво. Е тогаш нема да ти кажам „ТИ РЕКОВ“, само ќе ти се насмеам дрско и безобразно во фаца. И ќе ти „спуштам“ нешто во мој стил, како што викаш ти.
    Ај гитла сеа, имам и попаметни обврски денов, а не да трошам зборови на тебе!! Пих, stupid me!!! 8)

3. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.460
    Допаѓања:
    5.429
    Како може да помине ден
    а да не ги видам твоите плави очи
    да не ги гризнам твоите полни усни
    да не те гушнам
    и речам добра ноќ

Те сакам мое мало прасе :*

4. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    767

На MissAnn и Hipica им се допаѓа ова.
  5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Што би ти кажала? :^)
    А што очекуваш? Да ти честитам нема сигурно, незнам само со кој памет го направи тоа, па уште толку гордо ми го кажуваш. Да не очекуваш да се радувам?
    Само да знаеш, се си има своја последица, така ништо не останува. А дека успеваш да ме направиш љубоморна-тоа признавам. Си знаел отсекогаш.
    Тешко ми е да зборувам за ова, подобро никогаш повеќе да не ја отвориме оваа тема.

6. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    никој ме нема така љубеноооо срцево ми е ко полуденоооо....
    ама полудено, како полудено, а не како во позитивна смисла, глупчо еден!

7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.242
    Допаѓања:
    48.688
    Другата недела ова време ќе си ги ладиме на плажа ^_^ ^_^ ^_^ :lol:

8. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Зошто си недостапен бе? :?:

9. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Во глава постојано ми одѕвонуваат зборовите од вчера вечер, поточно да бидам попрецизна од денес рано наутро.
    Ох Боже, постојано се прашувам со што те заслужив, што не спои вака да не можеме да дишеме еден без друг, еден ден да не се видиме веќе и на двајцата ни е тешко, присуството кога го делам со некој друг ми е болно ако не го делам со тебе. Толку сум приврзана за тебе, како воздух ми требаш.
    Сите ни љубоморат. Нема како нас., така ми кажа. Знаеш дека секој ден, секој час гледам дека навистина е така. Не можам без тебе, единствен мој. :*

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Го зеде и го скрши.
    Сега склопи го и врати го намсето.
    Мило ќе ми е ако успејш во ова. Во спротивно... Ќе морат да ми го дајш твоето нечепнато. :angel:

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ќе ми недостигаш многу наредниве 6-7 дена... се гледаме вечерва, и кога ќе се вратам пак по старо, те сакам најмногу на цеееееел свет :* :inlove:

12. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    знаеш што? следниот пат можеш цела штека сицари да си купиш и во еден ден да ги издуваш :devil:
    и парите што требаше да ги чувашш си ги потроши за тие твои цигари и сега ќе дојдеш, да к*рац ќе дојдеш, ама и јас не доаѓам јасно да ти е ;) !!!! :@ глупак!

13. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.710
    Допаѓања:
    8.695
    веќе му кажав како знае да ме изнервира тоа е чудо и уште ми вика ај отидов да се туширав и му реков да се удаааааааааааааааааааааааааавиииииииииииииииииииииишшшш глупак

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Срце мое најмиуичко. Не знаеш коуку те сакам. Муа! Таа ноќ, кога се сретнавме, почуствував како цело тело да ми гори.
    Викна пожарникари, згодни беа, па се разгорев уште повеќе. За коса ме зграпчи и ме одвлечка до Вардар, почна да врие.
    Меурчиња испративме дури до кај Грците. Во весник пишуваше - некоја невидлива сила го разбранува Вардар. Ах кога би знаеле, дека таа невидлива сила е нашата љубов која се случи така молчешкум и така одеднаш, што цела ме опфати.
    Моите очи пелистерски езерца, твоите усни рујно, вино, опојно - како домашното од кај чичко Перо, ти текнува ли? Ах како само се начукува човек од тоа вино, бетер од ракија!
    Кога зборуваш, илјадници музи песни пеат. Сирените свират на харфа. Поезија си за моите уши.
    Твојата коса, како мавровска шума од елки. Густа, боцка а богами и крие од дожд.

Него...се зае*авам.
    Ништо од ова :D Туку ела, ела, да ти кршам снага :wasntme:

На Blanca, LilBaby и LivingGlam им се допаѓа ова.
  15. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    3.742
    Дека го мислам :$ :)

16. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Одвај чекам бебенце да те видам и да те баканам :* и гушнам абе најсилно најсилно и да си лежиме да си се смееме ах убавини :rofl: Срцичко мое одвај чекам да дојди 8 часот и сето ова да се случи :)

17. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.442
    Hello, remember me? |(

18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.651
    Допаѓања:
    2.476
    http://www.youtube.com/watch?v=D2U0h6og ... re=related

љубовта што ми ја даде на врв од игла ќе ја збере
    и се што нема да ти кажам пак од внатре ќе ме сотре
    а може тоа што те сакам ќе престане од утре

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  19. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    неможам повеќе.
    толку од мене.
    уморна сум од солзи и убедувања.
    не ме сакаш.
    остави ме да си одам.

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827
    Знаеш дека ако нешто што ќе ветам, го запишам тука, на форумот, се држам до него и навистина го исполнувам?
    Епа еве сега ти ветувам дека не ти пишувам. И не туку му прави на чатот уклучи-исклучи! Смешен си.
    Лигајчар еден, се лигавиш гледам со лигави песни и после пола ден ти текнува да им се правдаш на луѓето дека ТИ си ТВОЈАТА единствена љубов. Ма дај :wasntme: :D