Секогаш мора да останеш повеќе на работа од потребното. Секогаш. Мора ли да си толку добар и ти све да завршиш ?! Па после ќе ми се жалиш уморен си. Па ќе бидеш. Ама си знаеш дека те чека пријатна масажа, безброј бакнежи и прегратки. Затоа ти работиш толку
Те лажам како што ми ме лажеш мене така ефтино ... own: Од сега ти ќе видиш . Те има па те нема па ти текнува да ме бараш во 4 сабајле ми посветуваш песни а си летва пијан ? ! Таква романтика не ми треба ... Сега ќе видиме кога мене ќе ми се присака тогаш ќе ме видиш . Ти немаше време за повик и јас ќе немам бе ! Не ми е за твоето како си ? Ми е што кога нешто ќе кажеш треба да стоиш на тоа не си дете бе Дрвоооо .
Сакам да те гушнам онака најсилно, да те стиснам абе!!!!! Не сакам да си тажен и да те маваат бедови, зашто ти кажав дека со секоја нова разделба сме поблиску до целта. Него, што ти спремкам едно изненадување, срце пара јуче Доволно шокови и стресови ми приреди ти мене, турбуленции во стомаков, пеперутки, ѕвезди и месечини, има да го видиш целиот космос! Само работите да си течат и се да си е под контрола Малце сум возбудена ради това, па ги игнорирам даун емоциите, размислувајќи на твојата реакција и начинот на кој ќе излезе совршено.
http://www.youtube.com/watch?v=14nw_R2j ... re=related Згасна, овде е крајот, повеќе несакам да знам дека постоиш, не вредиш за да се уништувам за тебе и твоите спомени
Ти си мојата сродна душа Фала ти што постоиш Едвај чекам да си дојдеш и да продолжиме таму каде што застанавме, но овој пат позрели и посилни!
УПММММММ ДА ОДИШ МОЖИИ??.. ТЕ МРАЗАМ ШО МИ СЕ ПОЈАВИ ВО ЖИВОТО И МИ ГО УНИШТИ,УФ ДА СИ ПОБЛИСКУУУУУ!!!
се заљубив во тебе! И тоа ептен многу и не очекував дека ке ми кажеш дека ме сакаш сепак се плашам... сето ова е некако премногу добро за да е вистинито... ама како што кажа ти дека ќе се бориш за мене така и јас за тебе!
те сакам те сакам те сакааааааааааааааам најмногу на светот, правиш толку многу работи за мене што јас не сум свесна , но сега вака кога ќе размислам се чувствувам исполнето, го заслужуваш најдоброто од мене.ТЕ САКАМ ЗЛАТО!!!
веќе ми недостигаш.. ти со поглед ме заведуваш, ги будиш сите сетила во мене... ме повлекуваш во прегратка и ме доближуваш до тебе, додека топлината ни ги грее лицата...Како да сме сами на целиот овој свет, ти ме бакнуваш... со тебе можам да бидам сакана без никаков страв!
Спојлер до дечко ми со кого моментално сме на пауза Ееее нема гледање само кога ќе посакаш ти, ти секогаш гледај се со другарите, а со мене ако можеш и кога сакаш. Е денеска барај ме колку сакаш, јавувај се. Немам време за тебе, т.е. имам АМА ЗА ТЕБЕ НЕ. Да видиш како е! Јас кога те викав да правиме муабет, се правеше на мутав. Е сега еднаш да ти вратам, па муабет! И или средувај се побрзо, или црно се пишува на врскава! Период ти било, како да не! Лошо ќе биде мене да ме фати период! Уживај сега засега во слободата, па ако бидне нешто пак, тогаш ќе прајме муабет!!!