Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не си свесен колку очајно ми недостасуваш...
    Да ми крекаш за тоа колку касно станувам...да ме зезаш дека сум плачка...
    Да ме гњавиш претерано многу и да ме оставаш без душа...да ме гушкаш...

;(

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sakamte

sakamte Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    15
    наместо да го писувате тоа тука напишете им на оние кои ги сакате,кои ви недостасуваа пробајте си ја среката ништо нема да изгубите

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827
    Леле ненормално многу ме изненадуваш. Продолжи така ;)
    Срце тоа :*

Прикачени фајлови:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.242
    Допаѓања:
    48.688
    :$ Вака ќе испишам за некој ден на песокот и јас :inlove: :inlove:
    Те сакам хани мое :wasntme: :*

Прикачени фајлови:

• 593.jpg
      593.jpg
      Големина на фајлот:
      79,7 KB
      Прегледи:
      145
    На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Што е?

Почнувам да ти недостигам?

Се трудиш од петни жили да не забележам дека сум центарот на твојот универзум,ама не ти успева?

Е мој Иване..

Кога ќе престанеш со овие игриве и ќе сватиш дека јас за тебе би си го дала и последниот здив,кажи ми.
    Јас тука ќе сум. За тебе секогаш.

Ама до тогаш,не планирам да ми престане животот заради твојата минијатурна машкост.

6. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    абе и јас кого зафркавам,кај можам да ти раскинам
    ми се чини ќе се фрлам попрво од некоја стокатница главечки! :D
    колку и да ме нервираш,навечер кога ќе си легнам целата на тебе мирисам и сфаќам колку ми требаш во животов
    те сакам најмногу спанко мој! :inlove: :*

7. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Не знам што да правам повеќе не знам не знам.. Приметуваш и ти дека се смени малку и дека се е поинаку и не си повеќе сам и не е како што ти било порано со која сакаш, кога сакаш, како сакаш :!: и се губиш по малку зошто ти е чудно се ти е чудно се прашувам уште колку ќе треба да докажувам дека те сакам и пак нема да ти биде доволно. Еден перод се е супер ама друг се уништуваш со тоа што ми кажуваш дека не сакаш да бидеш со мене а кога ќе ме видиш дека плачам не можеш да ме гледаш таква и го менуваш мислењето во секунда па до кога така ??? Ко малите деца ќе бидеме ли? Ќе бидам со тебе па нема да бидам :( Не ми е јасно како ти е чудно да имаш девојка, да не можеш да нарекуваш некоја девојка нема да бидеш ПРВИОТ ЧОВЕК на светот што таа што е до него секој ден ја нарекува ДЕВОЈКА :worried: сите други го знаат тоа дека сум јас таа ДЕВОЈКА (другари, другарки, мама,тато,дада, вујна сите сите) само ти не знаеш што сум ти ??? Не знам кога а не ни сакам да знам кога ќе ми се ск**чи од цела оваа твоја заебанција и јас да си отидам без збогум па тогаш да видам..да видам дали ќе ме бараш.. ТЕ САКАМ гомно ТЕ САКАМ

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Нешто отсутен ми си овие дена,ќе кажиш послем што ти е јас да не станам отсутна ок?

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Ти значат ли барем малку моите солзи? Или наивна сум што си дозволувам да заплачам заради тебе? :|

10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Љубовта повеке кон тебе не ја чуствувам,само ти продолжи вака.Покажуваш каква личност си.Фала за сите убави мигови поминати со тебе но јас морам да заминам зошто не можам повеке да трпам игнор.

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Заборавив да ти кажам. Го мразам тој збор, исказ, реченица. Како сакаш наречи го. Не е така! Еве ти шанса. Покажи ми и докажи ми дека не е така! Не биди слабак, излези пред мене. Биди храбар, покажи го тоа што го знаеш, што го можеш и што го чувствуваш. Знам, ти кажале. Да, тоа го направив. Пред нив. Ме видоа. Тие да, ти не. Верувај! Верувам само во зборовите што се кажуваат од твоите усни и ги слушаат моите уши. Докажи ми мене, на другите, повлечи ги зборовите што ми беа пренесени. Почни од тука. Зборувај ми. Кажи ми ја вистината. Сакам да те слушам, да гледам како дишеш, да чувствувам како живееш. Треба уште да објаснувам? Еве нема да објаснувам. Ќе поставам 3 едноставни прашања. Ја паметиш вечерта кога падна ѕвезда? Паметиш дека замислив желба? Ќе дозволиш да не ми се исполни желбата? Ајде кажи. Биди добар. За мене. Само за мене. Сега. И секогаш. :angel: :*

12. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Milijun je tvojih poljubaca malo
    Da bi cijeli život trajalo.
    E, da mi je živjet samo jedan dan
    Poljupcima tvojim obasjan.
    Milijun je tvojih poljubaca malo,
    Malo mi je to da preživim.
    Malo mi je dnevno poljubaca sto,
    Milijun bi barem trebalо!

Така да си знаеш! :*
    http://www.youtube.com/watch?v=sn7ymekSyjg

13. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Провоцираш? Еве и јас! ха!

14. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Те сакам :*

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    е значи поголемо губре, стока, проклетник, одвратен, гнаса, морон, скапаница, беден и за залење
    НЕ ПОСТОИ и нема да постои :envy:
    и по толку време имам кошмари од тебе, од твоето семејство и се што презивував додека бевме заедно
    арно кукавички побегна од Охрид, и те молам не се вракај од таму, оти ако налетам на тебе во Скопје зими се со камења ке те гагам најсериозно :!: ама не вреди заради еден таков-никаков ко тебе да скапувам во затвор, и онака ми е доволно што почесто си дел од моите кошмари, ама ако, зивотот тебе кошмар ке ти стане како награда за ова што го прозивеав со тебе, те залам најискрено, кутричок ти ]:) тонеш ко Титаник, ама потони веке еднаш бе, да си зивеам веке еднаш ко човек :@

16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.651
    Допаѓања:
    2.476
    нана нанан на на на трала лала лал тра лала :music: :music: :music: можам да замислам колку ви недостига моето целодневно пеење :D

17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Во последно време ептен си ми срцка бе. Те обожавам :*

18. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Несакам да те гледам таков! :(
    Знам дека ти е тешко, а јас сум немоќна да ти помогнам! ;(

Немам што да направам, освен да верувам во тебе, да верувам дека ќе успееш!
    Несакам да е како лани, знам дека и ти несакаш! ;(

Сакам да ти се исполни се што посакуваш!
    Да бидеме заедно, најмногу оддалечени 2km!
    Кога ќе посакам да дојдам и да те гушнам, да те бакнам и да ти кажам колку многу те сакам, мило мое! ;(
    Те сакам засекогаш покрај мене! :l:

19. plawa

plawa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    132
    Не се надевај дека уште долго ќе те трпам ваков!!! Љубов си е љубов, ама се си има граница...
    И ако оставаш иронични коментари на слики со другари, немој да мислиш дека ќе ги избришам. Пре тебе ќе те избришам од животов.... :swear:

20. sweetgirl92

sweetgirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    477
    Допаѓања:
    1.929
    Среќен пат љубов.... Можеби ќе не делат илјадници километри но запомни јас секогаш ќе бидам блиску до тебе те чувам во срцево злато мое ;( . Знај пак ќе те чекам јас тебе ако не сме повеќе заедно, само ќе продолжам да живеам со сеќавање на нашите заеднички изминати денови на прегешната прегратка која ми даде сила да сум сега сеуште тука. Повторно ќе ги бројам деновите додека пак не си дојдеш. Се сеќаваш кога тоа заедно го правевме? Овај пат сама ќе го правам тоа...
    Ти посакувам сите овие денови што нема да те видам да ти бидат најсреќни во твојот живот зошто само така ќе бидам среќна.. И те замолувам немој повеќе да пиеш, нема да бидам со тебе тогаш да те чувам додека не заспиеш... Запомни те сакав те сакам и ќе те сакам... :*