Не си свесен колку очајно ми недостасуваш... Да ми крекаш за тоа колку касно станувам...да ме зезаш дека сум плачка... Да ме гњавиш претерано многу и да ме оставаш без душа...да ме гушкаш...
наместо да го писувате тоа тука напишете им на оние кои ги сакате,кои ви недостасуваа пробајте си ја среката ништо нема да изгубите
Што е? Почнувам да ти недостигам? Се трудиш од петни жили да не забележам дека сум центарот на твојот универзум,ама не ти успева? Е мој Иване.. Кога ќе престанеш со овие игриве и ќе сватиш дека јас за тебе би си го дала и последниот здив,кажи ми. Јас тука ќе сум. За тебе секогаш. Ама до тогаш,не планирам да ми престане животот заради твојата минијатурна машкост.
абе и јас кого зафркавам,кај можам да ти раскинам ми се чини ќе се фрлам попрво од некоја стокатница главечки! колку и да ме нервираш,навечер кога ќе си легнам целата на тебе мирисам и сфаќам колку ми требаш во животов те сакам најмногу спанко мој!
Не знам што да правам повеќе не знам не знам.. Приметуваш и ти дека се смени малку и дека се е поинаку и не си повеќе сам и не е како што ти било порано со која сакаш, кога сакаш, како сакаш и се губиш по малку зошто ти е чудно се ти е чудно се прашувам уште колку ќе треба да докажувам дека те сакам и пак нема да ти биде доволно. Еден перод се е супер ама друг се уништуваш со тоа што ми кажуваш дека не сакаш да бидеш со мене а кога ќе ме видиш дека плачам не можеш да ме гледаш таква и го менуваш мислењето во секунда па до кога така ??? Ко малите деца ќе бидеме ли? Ќе бидам со тебе па нема да бидам Не ми е јасно како ти е чудно да имаш девојка, да не можеш да нарекуваш некоја девојка нема да бидеш ПРВИОТ ЧОВЕК на светот што таа што е до него секој ден ја нарекува ДЕВОЈКА сите други го знаат тоа дека сум јас таа ДЕВОЈКА (другари, другарки, мама,тато,дада, вујна сите сите) само ти не знаеш што сум ти ??? Не знам кога а не ни сакам да знам кога ќе ми се ск**чи од цела оваа твоја заебанција и јас да си отидам без збогум па тогаш да видам..да видам дали ќе ме бараш.. ТЕ САКАМ гомно ТЕ САКАМ
Љубовта повеке кон тебе не ја чуствувам,само ти продолжи вака.Покажуваш каква личност си.Фала за сите убави мигови поминати со тебе но јас морам да заминам зошто не можам повеке да трпам игнор.
Заборавив да ти кажам. Го мразам тој збор, исказ, реченица. Како сакаш наречи го. Не е така! Еве ти шанса. Покажи ми и докажи ми дека не е така! Не биди слабак, излези пред мене. Биди храбар, покажи го тоа што го знаеш, што го можеш и што го чувствуваш. Знам, ти кажале. Да, тоа го направив. Пред нив. Ме видоа. Тие да, ти не. Верувај! Верувам само во зборовите што се кажуваат од твоите усни и ги слушаат моите уши. Докажи ми мене, на другите, повлечи ги зборовите што ми беа пренесени. Почни од тука. Зборувај ми. Кажи ми ја вистината. Сакам да те слушам, да гледам како дишеш, да чувствувам како живееш. Треба уште да објаснувам? Еве нема да објаснувам. Ќе поставам 3 едноставни прашања. Ја паметиш вечерта кога падна ѕвезда? Паметиш дека замислив желба? Ќе дозволиш да не ми се исполни желбата? Ајде кажи. Биди добар. За мене. Само за мене. Сега. И секогаш.
Milijun je tvojih poljubaca malo Da bi cijeli život trajalo. E, da mi je živjet samo jedan dan Poljupcima tvojim obasjan. Milijun je tvojih poljubaca malo, Malo mi je to da preživim. Malo mi je dnevno poljubaca sto, Milijun bi barem trebalо! Така да си знаеш! http://www.youtube.com/watch?v=sn7ymekSyjg
е значи поголемо губре, стока, проклетник, одвратен, гнаса, морон, скапаница, беден и за залење НЕ ПОСТОИ и нема да постои и по толку време имам кошмари од тебе, од твоето семејство и се што презивував додека бевме заедно арно кукавички побегна од Охрид, и те молам не се вракај од таму, оти ако налетам на тебе во Скопје зими се со камења ке те гагам најсериозно ама не вреди заради еден таков-никаков ко тебе да скапувам во затвор, и онака ми е доволно што почесто си дел од моите кошмари, ама ако, зивотот тебе кошмар ке ти стане како награда за ова што го прозивеав со тебе, те залам најискрено, кутричок ти тонеш ко Титаник, ама потони веке еднаш бе, да си зивеам веке еднаш ко човек
нана нанан на на на трала лала лал тра лала можам да замислам колку ви недостига моето целодневно пеење
Несакам да те гледам таков! Знам дека ти е тешко, а јас сум немоќна да ти помогнам! Немам што да направам, освен да верувам во тебе, да верувам дека ќе успееш! Несакам да е како лани, знам дека и ти несакаш! Сакам да ти се исполни се што посакуваш! Да бидеме заедно, најмногу оддалечени 2km! Кога ќе посакам да дојдам и да те гушнам, да те бакнам и да ти кажам колку многу те сакам, мило мое! Те сакам засекогаш покрај мене!
Не се надевај дека уште долго ќе те трпам ваков!!! Љубов си е љубов, ама се си има граница... И ако оставаш иронични коментари на слики со другари, немој да мислиш дека ќе ги избришам. Пре тебе ќе те избришам од животов....
Среќен пат љубов.... Можеби ќе не делат илјадници километри но запомни јас секогаш ќе бидам блиску до тебе те чувам во срцево злато мое . Знај пак ќе те чекам јас тебе ако не сме повеќе заедно, само ќе продолжам да живеам со сеќавање на нашите заеднички изминати денови на прегешната прегратка која ми даде сила да сум сега сеуште тука. Повторно ќе ги бројам деновите додека пак не си дојдеш. Се сеќаваш кога тоа заедно го правевме? Овај пат сама ќе го правам тоа... Ти посакувам сите овие денови што нема да те видам да ти бидат најсреќни во твојот живот зошто само така ќе бидам среќна.. И те замолувам немој повеќе да пиеш, нема да бидам со тебе тогаш да те чувам додека не заспиеш... Запомни те сакав те сакам и ќе те сакам...