не помина ни саат време откако си отиде а веке ненормално ми фалиш,криво ми е шо синока повеке не те гушкав те сакам највеке и од двај чекам да си дојдеш
абе срце срце......едвај чекам да дојде утре и да ми кажиш:Срцкаааа јас си идааааам...... Дојди си ајде те чека изненадување.....
Лелелелеле колку ме нервираш!!!!!!Разбирам љубомора ама на братучеди мои да си љубоморен види го ти него не знаел дали ми се братучеди!Е што ми се ?
Фала ти за убавите мигови, се надевам ке бидат почести во иднина И мило ми е што конечно почна да размислуваш сериозно бидејќи јас почнав да губам надеж
срцка сега кога иде четврток,те прчекувам,си одиме дома кај тебе,ти се тушираш(знам)јас нестрпливо ќе те чекам,излегуваме во град,се возиме со кола,седнуваме негде било каде(или кафиќ или некој ресторан)и после одиме пак кај тебе дома ќе ја избркаме сестра ти од соба,иииииииииииииииииии......јас те напаѓааааааааааааааааммммммм.....љубов,љубов,љубов
како можеше денот да ми го расипеш, од тебе сум преморена.ме изнервира максимум зар мора тебе кога ти е тешко и мене да ми бидеееееееее. зошто секогаш расположението ми зависи од твоето. не беше денес воопшто фер
oooooooo и тоа како! *** Абе не знам шо да му кажам... да ги скратиме маките нека ме земе за жена (Not!)
Тешко ми е вака без тебе, ми фали твојот глас, твојот топол поглед полн со љубов, но подобро е вака. Премногу бевме различни за да продолжиме да чекориме заедно. Знам дека ти е тешко, тешко ми е и мене иако не ми веруваш. Не сум јас крива што не те сакам веќе како порано, што не ми горат очите кога те гледам, што не сум спремна да направам се за тебе- едноставно нашите кавги, нашите несогласувања полека но сигурно, капка по капка, го изгаснаа мојот оган на љубовта. Секако дека ми значиш, биди сигурен дека засекогаш си врежан во мојава душа, но едноставно таа љубов нема веќе страст, а љубовта без страст и жар е другарска љубов. Тешко ми е што не сакаш веќе ни да ме видиш, ни да разговараме, но ќе се трудам да ја почитувам твојата одлука. Се надавам дека ќе бидеш среќен во иднина- ти си добар човек и го заслужуваш тоа. Ах, преголема грутка ми тежи на градиве, но знам дека донесов исправна одлука- полошо ќе беше ако продолжевме да се повредуваме.
ive liked you since the very first day i layed eyes on you. now i cant believe i have you. your absolutely perfect for me. i love you, until the day i die.
мммммм Сакааааам секогаш да ме гушкаш како вечерваааааа! И едваај чекам да си идеме на одмор и да си се гушкамееееееееееееее, самиии ммм