Се надевам не си лута што не ти мавнав од кола,па бев изнервирана си одиш каде сакаш и со кого сакаш не ми каживаш,не дека ке ти забранам или нешто слично само сакам да зна каде си
Пи*ка си бе срце мое. Бегаш од мене? Бегаш од себе? Свесен си што правиш? Ти е гајле а? Хаха. Од тебе сега ни ѓаволот не може да ме натера да се откажам. Ќе ми падниш на колена мали! Дај бе не се глупирај, не ми се понашај ко детенце од 2 год. Дојди вечер бе. Покажи ми бе. Нели да можеше цела ноќ, цела ноќ ќе ме бакнуваше? Нели јас те правев хепи? Нели јас бев таа која ти го креваше адреналинот? Пи*ка си.
I wanted you bad, I'm so through with it....Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had http://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQUFk&ob=av2e
ми фалиш премногу...сакам да се изгубам во твојата прегратка која ќе ме одведе во некој далечен свет....
на идниот дечко би му кажала дека едвај чекам да го запознаам, да почнеме врска и да се сакаме најмногу... е таква сум вечерва, романтична
незнам како можеш да спиеш без мене, а јас дремам на компјутер и ти ги гледам сликите нека дојде утре
Ти си најмилото суштество на цела планета... Среќна сум што те имам крај себе... А уште посреќна што знам дека и ти мене безрезервно ме сакаш. Можеби годините ни удриле во глава, па се сакаме искрено, со цело срце, со секоја пора...не мислиме што може да ни донесе утрешниот ден, и не ни е гајле... Јас те имам, и си само мој штета би било да не го искористам секој миг со тебе за да уживам, баш вистинска, колатерална, непроценлива штета... Ама јас сум паметна, знам шшто имам, и знам колку вредиш... Ретки се тие како тебе, искрени, несебични, спонтани...со еден збор совршен си ми... Те сакам бе Петко, те сакам од тука од небото и назад во цик-цак, и на цик-цакот уште еден цик цак, а на тој цик-цак краевите во чворчиња му се И те сакам зошто веќе втор пат се будиш од спиење да видиш како ми е рачето , нанај не се секирај, ако почне повеќе да трне и отекува ќе те разбудам да одиме на лекар