Сарпрајс сарпрајс, ќе мора да ме носиш на кркач, Дузи кент уалк! А ти кажав дека троа се поправив на одмор, а ?
Ај исполни го тоа што го кажа, гледај ги двата филма, плис. И ај иди дома више, жал ми е, пекол е надвор. И секако ... you know i love you.
Бакнувај ме кога прашини не веат. Бакнувај ме кога демони не следат, бакнувај ме и кога сите ти велат немој, бакнувај ме и вечно нека трае
Денеска нешто си ми посебен ... денеска мислам дека те сакам многу повеке од вчера... иако не заслужуваш гледајки некои твои постапки сепак ТЕ САКАМ...
http://www.youtube.com/watch?v=7qH4qyi1-Ys&ob=av2e Се каам што те запознав. Зошто неможам да бидам со толку прекрасна личност како тебе. Себичен си. Сакаш да бидеме заедно знам, сакам и јас. Но што е со мојата иднина? Што е со мојата професија, со мојот сон, со моите амбиции? Што понатаму со мојот живот? По секоја цена сакаш да си го оствариш зацртаното. Ми е криво што така размислуваш. Правиш напори, знам, фала ти. Го даваш максимумот. Но да беше ти на мое место, ќе се откажеше од се што си само за да бидеш со мене? Би се вратил ти тука, би го оставил факултетот, ако мене не ме примат таму и останам со прстот во уста? Би се вратил ли? Не знам дали правилно постапувам, ама сакам да бидам нешто и некој во животот. Ти тоа право нема да ми го одземеш. Ме боли многу. И јас се нервирам. Сега се што ни останува е да чекаме до утре и да видиме што ќе кажат таму.
Мртва гладна сум, за еден саат треба да сум на депилација, ручекот треба да го доправам за да јадеме, и ти ми викаш „доаѓам за 5 минути“ и те нема пола саат! Е па јас не би се зафркавала вака да сум на твое место!
Aххх каков поглед ке беше тоа! Уф како гром се појави, ме здрма!! Имаше нештоо даа знамм, почувствував!!! И секако те препознав! Тоа беше поглед на годината!
Џабе е се бе гомце кога.. не сакаш да признаеш ама и ти не можеш без мене. Многу ми беше тешко вчера ама го поминавме и тој дел ТЕ САКАМ
Море ти паметен си бил. Јас се си мислев дека мислиш за доброто на двајцата. А испадна...ДЕКА СИ НАЈСЕБИЧЕН!!! Убаво што сме на пауза, да сватам некои работи. А ако се смириме, ЕЈ ЛИТЛ ДЕВИЛ ќе бидам навистина!!! Инатот ме фати!
Кратко сме заедно но многу те сакам , може не онаа љубов , ама многу си ми мил.... Умееш да ме насмееш , да ме натажиш кога ти си , да ме осрамиш , да ме излигавиш како Леа по раце по лице , да се насмееш кога сум на штикли а неможам да одам на песок , да ми кажеш дека сум свиња , и добиток . Некогаш ќе ме мавнеш со прстен , па ќе ми кажеш извини несакав ... ќе ме погледнеш како карано кученце . Ама некогаш ќе ми ги земеш рацете , бакнеш во уста, ќе ме галиш по коса , ќе ми кажеш miss u baby , ќе откриеш тајни од тебе , од некој .... и знам дека ми веруваш , дека ме сакаш ....
Дај ми го перничето, бе! Сакам да не те сакам сакам јас, да не те сакам да не те сакам, сакам јас да не те сакам
Откако те знам,го делам мојов живот на две поглавја. Живот пред Иван и живот после Иван. Лесно е да правите споредби кога сте го искушиле најдоброто. А јас сакав живот со Иван. Ох ...