Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
  2. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Чудно ти е, нели? Знам дека ти е. И треба да ти биде, тоа и ми е целта. :emo:

3. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Каков долен веш сум ти спремила, едвај чекам да ти го изрекламирам :angel:

4. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Со тебе ставив многу запирки.

Редно време е и за точката.

... ;)

5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.845
    Допаѓања:
    25.868
    Ми се јаде со тебе само, поубаво ми е. :lol: Ајде викендов у кафана? м?
    Само на јадење да се мислело бе, и ја и ти.
    Мачорче. :*

6. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    мислам на тебе по цели ноќи :$
    пс. гледам јас ти напален си многу ама на кого .. ,ти удриле хормоните во тоа мудро главче :x

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Убаво ми е кога се будам и гледам порака од тебе. Цел ден ми го разубавуваш.
    Те сакам злато мое! :l: :inlove: :*

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Смешен си. 8)

9. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    прекрасен беше вчера.. и ништо не ми е будалетинко една само сакам да те гушнам, онака најсилно :*

10. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Кога веќе ти го урнав најголемиот сон,се осеќам должна барем сите помали да ти ги остварам :(
    И ќе ги остварам, да знаеш, зошто го заслужуваш тоа :*

11. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Ти си ли тоа?? неможам да те препознаам иако позади нас има 14 месеци... :(

12. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Би му кажала, е па баш не... Некако немам храброст за тоа, страм ми е , а и тој ќе поцрвени :$
    Би му пишала порака ( не на мобилен) например на некој убав лист и би ја ставила на место каде само тој може да ја види :lol:
    Би му напишала

Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more :) ;)

13. elicka81

elicka81 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    на симпатијата во моментов би му кажала дека е голема будала , и дека ме нервира многу со не ми пишува и само ме боцка на фб. :envy: :envy: :envy:

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Цела недела не сме се виделе, едвај чекам вечер! :inlove:

15. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Спанко едееенннн |-) . Многу нанаш бе :*

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Да.
    Мој си.
    Кога ќе згрешам а често го правам тоа, не ми земај за зло.
    Не мислам ништо лошо. Никогаш, дури ни во најтешките моменти не ти посакувам нешто лошо.
    Ти си нешто најубаво. Ти си нешто за кое секогаш ќе му бидам благодарна на Господ. Што те имав, што те имам, во својот живот покрај мене. Сакам да одам до тебе. Сакам да ме држиш за рака. Сакам да те покажам на сите. Сакам да застанам негде и да вреснам колку те сакам. Не се искажува. Како се чувствувам не можам да објаснам. Чувството кога без срам ќе речеш ова е таа и таа девојка ми е, ми иде да те изедам од љубов. И кога јас не се сакам ти ме сакаш. И кога јас плачам, ти ме смееш, и кога јас се губам ти ми помагаш да се пронајдам. Ми требаш. А знам, знам дека знам да бидам неподнослива, страшно љубоморна, посесивна, напорна, лута за без врска, да збеснам да полудам од ништо но знаеш да се сносиш со се. Тоа сум јас и ти ме знаеш. ја познаваш мојата душа, моето срце, мојата срж. И кога сум најбесна знаеш да ме скротиш. Ти си душа. Толку си мек и добар.
    Сакам да те гмечам по цел ден. Ми недостигаш. Имавме преубави моменти, како и секогаш ... Се е убаво кога сме заедно. Се е убаво со тебе. Се е во ред кога ќе погледнам во твоите очи.
    Ми недостигаш. И борењето, скокоткањето, ексериментите во вода, украдените моменти, картањето, смеењето, гмечењето, спиењето, ми недостига само да седам до тебе и да лежиш потпрен на мене и да те галам. Или обратно. Ми недостигаш а не поминаа ни два дена. Ми недостига и да ме рчкаш, и да ме поравиш љубоморна па да се умилкуваш после тоа, да те штипам и закачам кај што треба и не треба ... Само проклето ми недостигаш.
    Добар си, ми вети. Со тебе сум три метри над небото. Или подалеку повисоко највисоко.
    Колку и да имаме проблеми, колку и да се караме, колку и да се нервираме и мразиме понекогаш, чувствата не се сменети. Сеуште е исто. Сеуште сме како едно. И поминуваме преку се. никој жив не може да ми каже дека не се сакаме, или дека се ни е навика ... Зашто чувствувам. сеуште знам дека си само мој ... Не викам дека ќе бидеме заедно засекогаш или дека ќе се сакаме цел живот. Иако сега тоа е она што го сакам. Но не знаеме кај ни е судбината, не знаеме што ни носи животот. Битно сега, и јас и ти знаеме. Се сакаме. искрено, будалесто. И не можеме еден без друг. Сеуште го препознавам мојот лик во твоите очи ... А тој момент е непроценлив, незаменлив. И си мислам ... Боже фала ти, што ми го донесе, што е мој, што е толку добар и што толку ме сака ... Исто како и јас него. Без тебе ништо не би било исто. И ова не е кажано туку така ...
    Те сакам. Повеќе од се. Не го заборавај тоа во оние тешки денови ...
    :hug:

На L-enna, n.a.t.t.y, happynessss и 2 други им се допаѓа ова.
  17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    моето совршенство од некоја чудна планета си ти !
    никогаш не сум верувала дека ќе те пронајдам таков каков што си и ќе те сакам и почитувам со сите твои маани и доблести,за да се биде сакан треба и да се сака..
    ти си мојот човек !
    тс најмногу ^

18. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Ајде аман дојди си да се договориме, очигледно ќе има промена во план, па не мора да вежбаш три саати да му се сневиди! Гладна сум!

19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сега слушни ме, сакам без трошка срам, да ти покажам, колку очајно си ми потребен...

Ајде ГУШНИ МЕ, ова ми личи на добра причина да се предадам, и стиснам во тебе...

http://www.youtube.com/watch?v=-46b8yvF2cw

20. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Не порекнувам дека те сакам, ама те сакам САМО за себе.
    Значи не поднесувам рамноправни права со твојата т.е НАШАТА најдобра другарка, неможеш нејзината слика да ја ставаш врз мојата, неможеш да се слушаш билион пати во денот со нејзе, и да ми праќаш поздрави и честитки преку нејзе. Тоа се принципи. Мои лични принципи, и ако ти мислиш дека ќе ги сменам и ќе мислам и понатаму дека НЕМА НИШТО гадно се лажеш. Љубоморна сум. Па што? Ти не би бил?! Не го менуваш изразот кога зборувам за другарите, кога ќе погледнам несвесно случаен минувач?
    Ужасно си љубоморен!
    Ти ја разголив душата, ме запозна таква каква што сум, заедно ни е перфекција, во тебе ја гледам мојата иднина.
    Затоа слушај ме добро.
    Јас ќе молчам. Ќе молчам поради мојата толеранција и самоконтрола, се со цел да не ја нарушам хармонијата. АМА во граници на нормалата. Ако таа граница се премине, мил мој, не очекувај дека ќе седам со скрстени раце и ќе играм улога посматрач.
    Еднаш ти кажав, резерва кај мене секогаш ќе постои. Така ме научи животов.
    Ако се умеша трето лице, ако дозволиш, не очекувај од мене да бидам иста. Ништо повеќе нема да биде исто.
    А јас нема да се борам за тебе, ЗАШТО јас не предизвикав трето лице. Ти не си моја сопственост, не си играчка не си предмет. Ти имаш своја глава и свои мисли, затоа мисли разумно. Се додека сум сигурна во твојата љубов, нема да ме интересира нашата другарка и нејзините намери. Ама треба уште многу да докажуваш пред слепо да ти верувам.