Злато сфати веке еднаш дека не треба постојано да се караме само поради твоите родители.Остави ги нив на страна и да си живееме како на нас што ни одговара,а не на нив.
vec odmakla noc, ljudi prolaze korak ulica im zna jedan od njih sam i ja ni osmijeh ni san, samo cutanje puno lica a ja sam kad o tebi ne sanjam s malo rijeci ti razumijes sve prave stvari pitas me ti me znas, grijesio sam trista puta ti me znas, ti me vratis kada lutam ti si tu kada odu svi a tuga ostane ti me znas, najbolje ja ponekad znam i da pobjegnem sve to prodze me za tren jer niko nije savrsen ni kisa ni led dugo ne traje sve na svjetu mijenja se nasa ljubav ostaje ... s malo rijeci ti razumijes sve prave stvari pitas me ti me znas, grijesio sam trista puta ti me znas, ti me vratis kada lutam ... Спојлер ми недостигаш ... http://www.youtube.com/watch?v=aDx86ugJ9Tk ....
Кога сум со тебе, во мене се будат најубавите чувства... Ти благодарам за прекрасниот ден и сакам да ти кажам дека најубавото и највредното нешто во мојот живот си ти. Неможам да опишам со зборови колку ми значиш и колку те сакам... и секој ден се повеќе од претходниот.
I meant it, really. Ама не знам како го сфати ти ..... Е глеј сеа !!! Сакаш тепање ? Колку се израдував кога видов дека ми вртиш и зашо мораше да ми спомнеш тоа ? Ај мрш. Се зезам, ама не се зезам работава. Ќе видиш утре ти ај. love you.
Доаѓај си бе морееееееееееееееее не си прај филмчиња да остануваш таму, ќе барам од амбасада со полиција да те вратат
Јас незнам што очекуваш од мене,јас всушност незнам ни јас што очекувам од тебе ама знам дека ми значиш и несакам ова да заврши вака...Имаш шанса,искористи ја! ако не - замини засекогаш
Што да се каже за човек што цело време те опсипува само со бакнежи, нежности, гушкања... Абе по оглас да те барав и немаше да најдав ваков како тебе.
Среќа е што те знам кога сум на твојот прак сите грижи јас ги оставам на улица и ова http://www.youtube.com/watch?v=6S4iJT-m ... re=related
Не очекував вакво нешто од тебе Фала ти најмногу за поклонот , предобар е долниот веш дури и точно ми е Иако е перверзно , преубаво е Ама мораш и ти да видиш како ми стои за да оцениш Прекрасен ден , прекрасна вечер
Oprosti mi sto te volim, Bog me kaznio Dao mi je da te vidim pa te uzeo A u mome srcu samo teku otrovi U njima me nema vise u njima si ti http://www.youtube.com/watch?v=2GBvauUYRdc
Немаше да биде лошо барем да ми кажеш отприлика до кога да чекам. Не точно, онака, отприлика, ко само ти што знаеш....Ако ништо друго, бар да знам дали воопшто да чекам!
баш ме зачуди ова твое ЗДРАВО...поминаа 8 месеци како раскинавме и до сега се немаме погледнато,а камо ли здраво да си кажеме еден на друг....
Не знам кој на кого ќе му се качи. Ќе видиме Ко циганче на цреша! Ко каубоец на луд бик - ииииХА! Ко воинот на коњ
Вечерва не ти се јавив да ти посакам добра ноќ и убаво да нанкаш, ама затоа сабајле ќе те разбудам и ќе ти кажам добро утро милоооо
Мразам што толку добро те знам, мразам што секогаш знаеш да кажеш она што мислиш, мразам што тоа што мислиш премногу ми се допаѓа, мразам што си едниствен што го рабирам и ме разбира, мразам што разговорот ссекогаш ни оди како подмачкан, мразам што со тебе ја нема таа глупава тишина,а и да ја има би била пријатна, мразам што со токму таков како тебе сакам да бидам, мразам што кога ќе ме погледнеш одам на небо и назад, мразам што си ист како мене, мразам си забранет за мене и никогаш не можам да бидам со тебе, мразам што ме гледаш само како другарка, мразам што ме сакаш како сестра, го мразам ова што го чувтвувам за тебе а не сакам, мразам што не може главата да бира туку срцето....А најмногу мразам што ме тераш да пишувам патетични клишеа по форуми.. Ете толку те мразам...
Те онака да те поздравам, а Те сакам одамна го нема во нашиот речник Немој да се чудиш ако некој ден слушнеш дека сум нашла некој, самиот ќе си си крив.
Ti pitas kol'ko sam ih imala do sad Hm, hm, ma kad sve zbrojim nista Tuga, čemer, jad Ako si prvi čovjek ti na svijetu Prvi uopće sto ne kazes, moj Adame