Сега никој нема да и вика зашто спие до доцна, зошто се смее гласно, зашто е многу тврдоглава..Но тоа беа најубавите мигови со него..Време е да живееш како што сакаш , јас не ти требам,знам дека не плачеш додека го гледаш ова, но морав.. после се нема да ја има ниту неа, ниту него..Само таа порака , и нејзините први солзи капнати на неа.. жално е што си кажавме збогум.. те љубам сеуште...
Што ке правам јас без тебе? Осекам потреба да те слушнам,да те прегрнам и да ти кажам колку ми недостигаш.Ама ти,ти не ми дозволуваш ни да ти кажам:Здраво маче
You're just too good to be true Can't take my eyes off you You'd be like heaven to touch I wanna hold you so much At long last love has arrived And I thank God I'm alive You're just too good to be true Can't take my eyes off you . . . I love you baby And if it's quite all right I need you baby To warm my lonely night I love you baby Trust in me when I say Oh, pretty baby.... http://www.youtube.com/watch?v=IymnovJUdhk
Значи стваро ова веке нема смисла,не може да помине еден ден без да се скараме.Зошто си морал да излегуваш синоќе,а да не ми кажеш.Па не е заебанција,ова е брак бе алоооо,освести се и дај уозбилисе малку,а не кога не сум дома да чекаш прилика и да луташ цела ноќ.
DARLING ...се отепа од работа ах колку ми се чист и среден и домќин хахаххаха како фамилијарен човек ми си а јас тажна оти сама пијам кафе и седам на фемина ама сама с и го барав кога сакав прво да си ги средам работите ...требаше да те послушам кога ми предложи да одмориме демек ке одмаравме јебига мислам дека те љубам
Јас те сакам највише, а ти како сакаш... Знам дека ме сакаш, знаеш и самиот дека сакам да се к*рчам таква сум јас, морам а и можам се к*рчам а и се горедам со тебе... Ајт со здравје, љубим те И оди да се шишаш, зошто ќе те искубам
Да, ме мавна депресија,признавам! Ама guess what? Депресијата е состојба која мене ме продуховнува и ме тера да мислам и мислам на многу работи,а со самото тоа излегувам попаметна и со искуство плус. Така да,хани 1:0 за мене... Штета што не ни даде доволно време,а беше убаво,не велам не..покрај тебе бев вистинска жена опсипана со внимание,но очигледно ти го имаш во вишок,па го делиш дури и онлајн. Рамисли,имаш 31 и многу убаво успеа да ме убедиш дека ги носиш најдобро што можеш,дека си достоен на нив..Но,пак се излажав и пак и пак..До мене е,очигледно лесно се лажам.
Ако имаш проблем со мене, биди искрен. А не за секоја ситница да се лутиш и во афект да признаваш се и да префрлаш работи што претходно си рекол дека не ти сметаат. вака се осеќам. И што сега?
Зошто кога зборам со некој на телефон некогаш знаеш да прашаш за што сме правеле муабет? Па јас не те прашувам ти што збориш со другарите твои...
Немаш право да се лутиш што излегувам до ниедна доба и пијам Да си беше тука ти со тебе ќе си бев ама не си тука
неможам да ти се јавам , ќе ти напишам тука . Живеам добро , имам нова личност . Но ми требаш . Гласот да ти го слушнам . Нема да ти се јавам . Се надевам си ок . Ова е криза . Ќе помине... ајде јави се знаеш ќе ти спуштам ама да ти го слушнам гласот . http://www.youtube.com/watch?v=GkYwm4BDRUQ
Уф. Би те гњавела како кретино. Како дебело буцкасто дете. Би те штипела и гмечела. Би те тормозела како плишано меко мече. Би те гризела. И би те гушнала. Ах бре зошто не си тука? м? Убрзај, зашто пајажина ќе фатам
Тоа што отрпнав на твоите глупости, се повеќе ми покажува дека не сме еден за друг. Знам не можеш да се смениш, но јас сум девојка, понекогаш лигаво суштество кое има потреба од внимание еднаш во 2 месеца. Да, еднаш во два месеца, не ми требаш секој ден и секој час. Ти кажав немој да се чудиш кога друг ќе ми го одземе вниманието кое досега беше кај тебе. А ги има, знаеш и сам. Ме изненади денес кога видов дека навистина си се пријавил за во студентски, а уште повеќе дека најверојатно си примен, затоа што знаеш да бидеш неоговорен. Сеедно, седни да учиш и не се шегувај.
Да, нашата љубов ги победува сите препреки, среќна сум што те имам до себе.. те сакам најмногу и превише ми фалиш едвај чекам утре