И така се правеше дека не ти е грижа..... ме избриша од пријателка на фб како ништо да не ти значеа тие 10 месеци ееее ама и мене филмот ми пукна и затоа блок ти манав глупаку еден....Си мислиш незаменлив си ?! Грешка си подобри од тебе има 100 пати и само дојди си ќе ти биди криво многу и ќе си пукниш глупаку еден
Едвај чекам да дојде 8 саат знаеш ? Уште сум загрижена за некои работи, ама малку по малку се ќе си дојде на свое место. Убаво ми беше вчера. love you.
Јас бев прегорда токму носител на онаа гордост која е библиски грев да ја имаш ко особина и печат врежан во карактер, ти беше преголем кукавица и пасивен играч кога се бараше акција, а активен во не фер игрици прајват само за наши очи, во многу клинчови во кои не смести животот во сите тие години ама баш сите рунди ги изгубивме, јас и ти сме добитна комбинација за неуспех, макар сите плочки на патот да ги излепевме со невиден жар и ентузијазам тоа ќе беше правец кон ќор-сокак! Скоро секаде и секогаш има или напред или назад или лево или десно ние бевме на пат кој заврши со амбис, убаво го знаевме тоа дури низ автопати или козји патеки грабевме кон целта. Играта заврши без победник, изгубивме време и огромен дел од другиот понесе секој со себе, со можност за трајно нецелосно опоравување. Game over! Завесата е спуштена, никој не аплаудира и не извикува бис!
Ти благодарам за 9те прекрасно поминати денови. Ти благодарам за тоа што си. И како што знаеш и сам Те сакам!!
ке ти кажам само фала мн за твојата помош околу факултетот иако мислам дека мн те замараме ама ај нели ко што рече ти нема проблем блаблабла и една забелешка до тебе...не е убаво што си замина без поздрав...ај нема везе простено ти е
И утре сабајле ако ме разбудиш во 8 знај дека кога ќе си легнувам ќе ги гасам телефоните . Да не може човек на раат да си се наспие
Сврти се малку во градов како еднаш не се донаработи и не се донашета. Ми фалиш алоо сакам да се видиме.