Нееее, јас сама се плашам од себе... тешка е борбата против себе Ама не ми се скарувај сега мене Ме плаши тоа што се чувствувам вака, комплетно зависна и дисфункционална кога не е тука... тотално спротивно на моите сфаќања - независност, бла, бла ... дека две не треба да се стопат и да бидат едно, туку да бидат составни делови од едното.... дрн дрн јариња, весели магариња.
Srce sakam da ti kazam deka stignav doma i eve me pred pc.Mnogu ubavo si pominav vecerva so tebe......najubavo na svet iako sum malkuuuu pijana a znam deka i ti si.......te sakammm mnogu,najubav si mi i najdobar.....veke mi falis iako ne pominaa ni 5 minuti odkoga me ostavi doma......i ne proglasuvam za najludi na svet...mwaaaaaah
srcka izvini sto vcera ti se kaciv na glava..znam ponekogas preteruvam...ama ti me sakas vakva neli? najmnogu te sakam edvaj cekam da te gusnam
не можам да функционирам без тебе...кога јас залажувам? секој статус на фејсбук тебе ти е посветен...се би направила за тебе..само ти можеш да ме имаш кога и да посакаш...само тебе би те молела..сеуште си само ти во овој мој беден живот! врати ми се,па макар и да се скараме повторно....
Јас на ден во просек околу 10 пораки му пракам онака слатки романтични хаха а некои денови знам и да го оствам така на празно без ништо па одман вели ајде те нема со пораки не ме сакаш веќе како порано хаха како и да е девојки бидејте храбри и зборувајте ама баш се што ви лежи на душа поради тоа што машките во принцип се ограничени во мозоокот и баш поради тоа и ако не им кажеш кои ти се мислите и нема никогаш да погоди.Никогаш!хаха
Да оди по ѓаволите... ух колку ме нервира некогаш ни сам не е свесен. Изгледа заборавил какви беа работите порано, па премногу се опушта...
Дека ако сме во врска, која е во фазата - се сакаме и ни е удобно во љубовта, не значи тоа дека треба да ги запоставува малите ситни нешта кои ме радуваат. Не мислам на подароци. СМС со убава содржина би било сосема ок.
И покрај тоа што сум го кажала .. стварно не го мислев.. најдобар е за мене и најубав и никогаш не би го мењала за ништо и никого на светов .. не сакам ради тоа лошо да му е или да ме одсака .. да не го осеќа понатаму тоа што сеа го осеќа за мене .. Засекогаш би била со него и би му го правела животот убав ..