Знајш шооо? цело одење со тебе го поминав карајќи се и нервирајќи се..Ако не планираш да се јавиш мислејќи у таа твојта глупа глава дека си мн.прав (како и обично) иди у п.м. ич не се замарам да знајш...Се гледа од авион колку ти значам и колку ме сакаш штом една година вина не си признал за ниедна он мноооооооогуте караници.ШЕТАЈ
Срце ТЕ САКАМ и многу си ми сладок кога така ми викаш како прегеска ка сакаш да ми докажиш оти ме сакаш те сакааааааааааааааааааааааааааааааааааааам
Ми се јавуваш како ништо да не било за да одиме на базеееен?? И кога ти го реков воа ми викаш добро чаооооо .... значи како минуват деновите се повеќе сум сигурна дека не ме сакаш и дека треба да ставиме една гоооолема точка,јасно? мрш г***о скапано
Морееее.... ќе видиш кога ќе те најдам.... и уклучи го тој телефонот еднаш не прај се дека немаш батерија
...Да бар во срце бие кој ли облак да ме скрие. А в душа тајна длабока и ноќва сите ѕвезди ги палам за тебе. Кој да ти каже, кој? Ќе ја замразам песнава ради тебе!
Утре си доаѓаш.Немам право да ти се фрлам во прегратка.Друга тоа право го добила.Срцево мое насетуваше дека таа е твоја љубов,а сепак толку негирав....Боли,признавам дека многу боли.После толку време јас пак пуштив солзи за машко.Солзи кои ми го горат лицето,солзи кои во себе носат тага и горчина.Како ќе те погледнам без да се расплачам,како ќе издржам без да паднам?Не,јас не го сакам ова.Не,јас не сакам ваква болка.Не,јас не сакам со неа да те видам.
претереано ненормално ми недостигаш,блиску си а сепак толку далеку,посакувам да сум сеа со тебе да ти кажам дека премногу те сакам дека едноставно неможам да си го замислам денот без тебе,знам тешко ни е али мора да издржиме.Те сакам теленце мое мрсно....ојне мојне бебе