Spoiler сељачиште... Седи си само и прчи си го на плажа во Хрватска, продужи си така.. Господ нека ти е на помош кога ќе се вратиш.
Сакам да сум поетична на темава, и да напишам нешто срцепарателно, ама не ни е таков односот нели? затоа и немам инспирација. Инаку, сакавме планови, ете ни. Гледаш, убаво испадна вака спонтано. Те сакам бе.
значи најлудо си поминав сношти со тебе мече! ајде другата недела пак на латино и ајде нека дојди вечер да те гушнам сакам
Обожавам да гледам фудбал со тебе! Кој тандем сме еј веќе си нарачав и дрес, ама ќе чекам да стигне да те изненадам
.... i want to make you sweat sweat 'till you can't sweat no more, and if you cry out i'm gonna push it sum more-ore-ore, .... i want to make you sweat sweat 'till you can't sweat no more, and if you cry out i'm gonna push it push it push it some more Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=-JhwxTen6yA A lalalala long long lee long long long,come on
Јас немам ништо повеќе од себе си, само срце, кое чука вистински, сосем доволно да те вознемири и уплаши.
Мило бееее до кога да чекам? сакам да те видам,да те бакнам,да те гушнам силно и да се топам чувствувајќи го и твоето тело до мене
Ја загубив моќта, одам со темен превез на срцето Ова што го гледам не е вистина Толку е студено Во твојот свет без љубов се ќе се престори во смрт и се почесто тоа те радува Нема да можеш никогаш да бидеш моја потреба и да ме мразиш, ќе биде залудно Понекогаш љубовта е совршено циничен убиец Толку потребен лажен одговор Само за миг ќе погледнам толпа луѓе обично овде нема ништо, ништо што ми е потребно! Збогум...
Утре ти доаѓам на гости..после 3 недели одмор редно е мене малце да ме трпиш п.с кажи им на мамати и татоти да не бидат дома..
Дури ми е мило што не се видовме и денес... и што успеав да не отидам таму кај што знаев дека седите... а знам дека ќе ти беше многу мило да дојдев...