Среќен Роденден, мило... Еххх, колку убави работи се случија на овој ден.. Овој ден е само твој, уживај во него.. http://www.youtube.com/watch?v=-cMqYdfB74U
Е, навистина си крава! Како можеш така да го лажеш девојчето? Да си мисли дека таа е единственa на твојата контакт листа? А знае она дека имаш и други мсн? ЦЦЦ... what a bitch!
Ејјј умрев од досада. Ама стварно немам повеќе што да правам.Досадно,досадно,преедосадноо. А ти ми недостигаш и тоа многу.....
Те сакам бе човече ,ТЕ САКАААААААААААМ, како уште не разбираш, да ти нацртам треба? По една година уште те сакам , како не разбирааааааааш?
Денеска баш и не би му кажала нешто нај нај ... пошто ме изнервира страшно ... т.е не он ама негови сограѓанки или другарки или пријателки појма немам што му се... Или сакаат да не скараат или незнам што... ама јас како и секогаш него му се истурам такада... нека иде у пм ... шо сака нека прави .... МЕ НЕРВИРАААААААААААААААААААШ ....!! Е тоа би му го кажала!!! Пошто го сакам не за друго
Денеска баш и не би му кажала нешто нај нај ... пошто ме изнервира страшно ... т.е не он ама негови сограѓанки или другарки или пријателки појма немам што му се... Или сакаат да не скараат или незнам што... ама јас како и секогаш него му се истурам такада... нека иде у пм ... шо сака нека прави .... МЕ НЕРВИРАААААААААААААААААААШ ....!! Е тоа би му го кажала!!! Пошто го сакам не за друго
Фала за прекрасната вечер вчера. (и гледај за утре пак да биде, зашто ќе ти ги врзам врвките една за друга, па ќе биде крваво. )
ТЕ САКАМ И НЕМОЖАМ ДА СЕ ЗАМИСЛАМ БЕЗ ТЕБЕ! можам да не замислам двајцата како пензионери кои си ги чуваат внучињата. сакам да те направам најсреќен на светов. и знам дека одиш Скопје на факултет од октомври а јас ќе пукам овде во глупавиов град,но ќе те изненадам со фактот дека барем 2 пати во месецот ќе ти доаѓам на посета. злато, мислиш ли и ти дека ни е судено?
Што да ти кажам најмила...денот беше преубав...волшебен, романтичен, возбудлив! Чекај чекај...бевме заедно, се беше реално? Или некој сон беше тоа? Такви убави работи само на сон се случуваат, но еве ова е сепак една чиста вистина! Бев мило во твојата најтопла прегратка, а сега дремам сам пред глупавиот компјутер. Да...си седам и чекам да ми се јавиш. Со нетрпение очекувам да ти кажам НЕКА НИ Е СО СРЕЌА ОВАА ЕДНА И ПОЛ ГОДИНА КАКО СМЕ ЗАЕДНО! ТАА ЕДНА И ПОЛ ГОДИНА НЕКА БИДЕ САМО ЕДЕН СКРОМЕН ПОЧЕТОК ЗА ЕДНА БЕСКРАЈНА, ЧИСТА, ВИСТИНСКА ЉУБОВНА ВРСКА! ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ ГУЛАПЧЕ МОЕ! НАЈДОБРА СИ ДА ЗНАЕШ!
Н, толку си блиску, ама нешто стои и прави да бидеш уште толку подалеку. И не знам веќе што да ти кажам, а ни како да ти кажам..
Најлошата работа во врска со далечината е што незнаеш дали им недостигаш или те заборавиле... Мислиш, дека светот се врти околу тебе ..НЕ мхм,да,ок,супер,досадно, не знам поќе шо да ти кажам, ни како да ти кажам,со лунки си целиот не се нервирам иччччччч само има моменти ко ќе ми си преку гла ,има моменти ко ќе си прекрасенннн има моменти,ко ќе сакам да ти удрам шамар,има моменти ко ќе сакам да те бакнам ТЕ САКАМ иако си многу далеку и за неколку дена уште подалеку,ТЕ САКАМ иако така се понашаш! Но секогаш јас не чинам!
А баш,а баш мислев дека се е супер,дека ни тргна,дека преубаво ќе ни е! И ете...ДОЗНАВ!! Со моја другарка лии???? СТРАМ НЕКА ВИ Е НА ДВАЈЦАТА!!! КАКО МЕ ПОГЛЕДНУВАВТЕ В ОЧИ??????????? ВЕ МРАЗАМММММММ НЕА ПОСЕБНОООО МРШ Мои очи повеќе да не ве видат!!1