Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    You do something to me, something deep inside.
    I'm hanging on the wire for a love I'll never find.
    You do something wonderful then chase it all away.
    Mixing my emotions that throws me back again
    hanging on the wire, I'm waiting for the change
    I'm dancing through the fire, just to catch a flame...

http://www.youtube.com/watch?v=Uc_rAX6z ... ture=share

На senjorita-v, Noemi и green.eyes им се допаѓа ова.
  2. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
  3. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
  4. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Не ми се искача денес. Од дома не ми се мрда. Ме мрзи :|

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.843
    Требаше сношти еден француски да ти шлакнам аааа сонце најубаво колку само се усрами кога те направив со сјај аааааа :$ :$ :$ :$ :$ ејјјј дали е можно да се заљубив пак, можеби нема да ви кукам повеќе за бившиот :rofl:

6. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    ТЕ МРАЗАМ! Зошто така ми збориш ЗОШТО ?? Боли а ти се смееш и повторуваш што сум кажала бејби ти ми кажа да не се откажувам нели ? ? Епа ќе видиш сега ти дека не се откажувам така лесно ТЕ МРАЗАААААААААААААААААААААААААААААМ! Додека не те видам знам..за 7 часа после.. :lol:

7. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.661
    Допаѓања:
    2.481
  8. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.988
    Допаѓања:
    11.231
    Боже колку те сакам!

9. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Too good to be true. Некогаш се вознемирувам од убавината што ми ја подаруваш. Се плашам да не некогаш исчезне и се претвори во спомени кои од болка ти ја распарчуваат душата. Но, во секој случај знам дека вреди! Знам дека вреди да се бориме заедно; да се поддржуваме, да правиме грешки, да си ги признаеме, да ги поправиме и со тоа да научиме да бидеме подобри личности од вчера; вреди да те љубам бидејќи секој момент поминат во твоите прегратки, насладувајќи се од твоите сочни бакнежи е трепет кој сакам да трае Вечно. Како во филмот, добро? - ама со среќен крај! :Please: :$

Од животот не барам совршенство туку секогаш да ми ја покажува добрата страна на љубовта. Вистинската љубов! :l:

ТЕ САКАМ ЉУБОВ МОЈА! :inlove:

Денес е наш ден. :) :l: Today is our day. :angel:

На ToRmEnTeD.LoVe му/ѝ се допаѓа ова.
  10. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам

И биди волку добар цело време, не само сега дека ме немаше 2 месеци!!!
    И ја ќе пробам да бидам волку добра :)
    Лелееееееееее колку Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам
    И многу убаво се смеам кога ти го слушам гласот.... Ме заболува вилицата од окезеност.... леле Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  11. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    како од американските филмови сни биле :rofl: :lol: :D
    луди сме знам но лудоста е скапа и благородна работа во денешно време
    љубов, ти давам љубов ..љубиме и ти ...ќе се љубиме како никој

12. Doris-Sk

Doris-Sk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    33
    Сега јас бев во право, но не сакаше да поверуваш :x

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас на твое место не би да играм така, а ти како сакаш, само имај на ум, после е*ење нема каење ... И најголемата чаша може да се прелие ...
    Ај сега поздрав, се гледаме за некој саат.

14. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    131
    Не сакам, не сакам, не сакам!!!!!!! :swear: :swear: :swear: Мора ли животов вака да си поигрува со мене?!! Се трудам со сите свои сили да те оставам во минатото, да не те гледам, да те заборавам..........а сега треба да живеам во твоја близина!!! Што е најтрагично, во таква положба сум што не можам да си дозволам да се бунам.....на сите проблеми и ова капак на се! Кај да е престојот во Бардовци не ми бега, барем таму ќе ми биде се' полно рамно......уморна сум веќе од се' :doh: :doh: :doh:

едит: Проклето комшиско дете со исто име како твоето чија што мајка се издерава од петни жили па сега мора и името твое да ми одѕвонува во уши!!!!!!! Ќе му слезам и ќе го шутнам преку девет планини и мориња :swear:

15. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    НАЈМНОГУ! :*

Прикачени фајлови:

16. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
  17. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
  18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Кој си па ти? :^)

19. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Абе те заборавив бе скроз на скроз, бе! :D Убав он, се јави од некоја страна.

Уште малку ако не испадне ништо со станот, ќе ти предложам скромна гарсониера за романтични студентски денови. :rofl:

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Не е дека не сум сигурна во тебе. Не дека не ти верувам.Ти верувам жими се, ти верувам тебе но не и себе. Се плашам, и понекогаш е многу појако од мене. Би ти кажала премногу работи но немам сила, да те погледнам во очи и да зборувам. Ништо не сум згрешила, ама стравот ме кочи.
    Се плашам, дека ќе останам без тебе, дека ќе престане да ни биде толку убаво, дека ќе го снема взаемното разбирање и доверба.
    Јас не сакам толку да ми веруваш. Не е дека имаш причина за недоверба зашто не би те повредила, ама сакам понекогаш внимание, а таа твоја опуштеност понекогаш ме убива. Ме убива што во сред кавга ми спушташ за да не се караме веќе и до наредниот ден ми ставаш игнор, а наредниот ден ми се јавуваш како ништо да не било додека јас скоро цела ноќ сум плачела ...
    И знам дека ги предизвикувам сите кавги, знам дека ме лутат ситници, знам дека сум сомничава за безвезе, ама јас само те сакам.
    Јас би да се будам секој ден до тебе, јас не знам како без тебе. ти си ми поддршка и сила, и утеха и се. И ме нервира кога ќе ми речеш што ако не се слушнеме три дена не е голема работа ... за мене е голема работа, навистина е зашто сум не знам ... а ти си толку опуштен, сакам кога ќе ми речеш, те сакам тука сум нигде не бегам, не е крај на свет ако не се видиме една недела ... а јас тоа го сфаќам како не те сакам и не можам ни еден саат да одвојам за тебе. Знам дека грешам и знам се, ама многу гледам романтични филмови. А ти само викаш уживај, што биде нека биде ... зошто јас не можам како тебе? да уживам, да љубам и да знам дека се ќе биде во ред ... ти си таков, едноставен, мирен, а јас од тебе знам најлошото да го извлечам. Страв ми е затоа што порано не беше таков, а не бев ни јас таква, порано 24 саати да бевме заедно секој ден малку ни беа, порано повеќе си викавме те сакам, порано побрзо ги решававме кавгите, порано побрзо ја газевме гордоста ... Зарем пораснавме?? Зарем созреавме??? Чудно, ама и еден месец да сме скарани јас знам дека си мој сеуште ... и еден месец да сме скарани, двајцата пукаме, а кој да попушти?? знаеме дека ќе се смириме па затоа е потешко да се направи првиот чекор. Иако претежно ти го потегнуваш ... а вложивме многу во врската, во љубовта, во нас, и успешно тераме, и знам дека си тука, и знам дека твојата прегратка ми е најбезбедно место, и знам дека ме сакаш, и знам дека ми веруваш. Ама знам и дека ти е некој глуп период, и дека те фаќаат будали кои мене ме плашат. И јас си имам будали, ама ... не знам да се изјаснам бе леле ... не знам од што се плашам, ама три дена ако не се видиме, мене ме јаде некоја јанза. Можеби дека ми зборат, како е можно да идете а да се слушате еднаш дневно и да не си титкате??? А зарем треба да си титкаме?? зарем треба кога ќе ти кажам кај другарка сум 16 пати да ми се јавиш да ме провериш?? каква ни била врската, толку блиску сме живееле а сме се гледале на два три дена??? и ми влеваат страв и сомнеж, а ти постојано ми викаш не ги слушај другите живеј го твојот живот ... а мојот живот без тебе не знам колку ќе има смисла ... и ти досаѓам со глупости и те гњавам со безвезни работи, и ме нервира кога ќе ми речеш доста со тие глупости, а јас само сакам да ми речеш будала една те сакам, а ти за инает не го кажуваш тоа зашто знаеш дека некој ми ја полнел главата и го кажуваш тоа без да се замараш, ти знаеш дека сум твоја, ти се смееш кога ќе ми го слушнеш гласот, ти ме вадиш и од најдлабоката кал, а јас дозволувам да ти се качам на глава заради некои будалштини. И јас не би сакала да се видам два дена после тоа. И како бре одма можеш да знаеш дали нешто ми е или не? ми го слушаш гласот и знаеш, што ти е? а јас не можам да ти кажам, и те напнувам со долгометражно повторување на зборот ништо. И ти мислиш дека не сакам да ти кажам, а јас не можам ... се срамам и се плашам, се срамам затоа што до мене допираат глупости и се плашам од твојата рекација, да не ми речеш не можам веќе да се борам, нема за што ... и пак ќе одиш, и мене ме нервира што ми викаш што ако не се видиме пред да одам ќе се вратам не е кој знае колку време. А мене ме нервира што ми викаат како може дечко ти така да ти рече ... а јас знам дека не сакаш да ме видиш и да кажеш чао, дека не сакаш во живо да се збогуваш, а јас сакам да те гушнам и да плачам, а како да им го објаснам тоа?? како да им објаснам дека и еднаш неделно да се гледаме врската ни е пресилна? како да им објаснам што чувствувам кога ќе ме гушнеш? како да им објаснам дека не треба да се мешаат во нешто што не е нивен живот?? и ти ќе ми речеш што имаш потреба на други да се правдаш, убаво ли ти е? и јас ќе ти кажам да, и ќе ме прашаш среќна ли си? и јас ќе ти кажам да .. и ти ќе ми речеш епа, што ти е гајле за другите? и ете сум јас во тесно, помеѓу нив и помешу тебе. А со секој мој нов сомнеж те повредувам повеќе и повеќе, а со тоа се повредувам и самата, тоа е лошото кога несакајќи повредуваш некој што го сакаш повеќе од се, повеќе те боли тебе самиот. А јас стојам на раскрсница како да ме тераат да бирам ... како да сакаат да се тргнам од тебе и да барам поубава прилика, а јас сум немоќна да го сторам тоа. Ти си ми и убав и добар и со сите твои мани совршен ... Додека постоиме заедно постоиме, ако пука нека пука. Спомените што ќе ни останат ќе вредат повеќе од сите пари на светот ... немоќна сум ... затоа што покрај се, сеуште најискрено те сакам.

На baby3, femina90, karak и 1 друга личност им се допаѓа ова.