Хм.......како јас да сум го напишала истово 95% од текстот.....фала ти Ај да не бидам оф топик: фала ти што ќе дојдеш, зашто во овој мој ден преполн со љубов и емоции морам тебе да ти ја дадам на крај. Не може да не те видам во ваков ден.....не дека другпат не ја добиваш, ама денес е нешто....па којзнае што ми е, ни сама не знам од каде овој преголем наплив на емоции и љубов во мене. И јбг, што да се прави, не можам да ги држам во себе, морам да ги исфрлам.
Знам дека ти е тешко, знам дека те боли, знам дека си храбар само заради мене, знам дека се смешкаш за да ме утешиш, знам дека правиш смешки за да не се секирам, знам дека и сега кога треба да мислиш на себе ти мислиш на мене, знам дека се` ќе помине, дека се` ќе биде во ред....знам дека те сакам и знам зошто те сакам. Ми недостигаш најмил мој...
е БАШ ти ФАЛА за се..сега ке идеш..туку така..па иди,за џабе ги тргав сите нервози,за џабе бееше све..толку време задено и сега ке идеш...иди,никој не те запира..Да те сакам и ке те сакам ама нема да бидам тука кога ке се вратиш..ке почнам мој живот,сама..досега живеев за двајцата,аама отсега сама за себе..сфакам и тебе ти е тешко,неможеш да се спротиставиш,ама барем да не ми даваше лажна надеж од последното наше прекинување.. Но доста е мислам дека треба да си тргнеме по свој пат..само така мислам..разумот тоа ми го кажува а срцето не..ама сега во овој момент разумот ке го послушам,оди и биди срекен..се надевам дека парите ке те направат посрекен..од златна лажица да сркаш..све најубаво да имаш во животот..но ке сватиш дека си го избрал погрешното..Те пуштам ..иди..и не ми се вракај повеке..сега гледам дека било залудно..залудно било све што сум правела,за све што сум се борела..сепак фала ти ...ЗА СВЕ..
Bi mu rekla i mu rekov.....deka mi znaci sve na svetot i deka go sakam zasekogas najmnoju i nikogas pomalku od toa.....deka imam se vo nego i so nego samo mozam da si gi izspolnam site sonista
Помина 1 месец, точно 1 месец откако се раскинавме. Пред 2 сати по втор пат се видов со тебе, јас дојдов и се поздравив прво со тебе, иако уште имаше уште двајца другари и другарка до тебе. По навика го направив тоа, или што? Сеуште незнам што чувствувам за тебе, сеуште сум збунета,а порано не бев. На почетокот, откако раскинавме, јас бев можеби и среќна, важно не бев тажна. Најверојатно немав сфатено дека навистина имаме раскинато, бидејќи сум издржала и недека дена без да те видам. Но потоа стана интересно. Ми недостигаше, те мразев поради едни причини, а те сакав поради други. Се потсетував на прекрасните моменти поминати со тебе. Кога ќе ми се смачеше да тагувам за тебе, се потсеќав на моментите кога ме повредуваше, иако ти не знаеше за тоа. Направи неколку лоши работи, кои ги скри од мене и јас дознав од други. Уф, само колку само плачев тогаш! Но сама сум крива, проста бев, преќутував. Затоа на крај избувнав, што кога ќе размислам, можеби и не беше толку лошо. Сега сме на едно '-Здраво. -Здраво. -Како си?. - Добра, ти? - Добар'. Толку, ништо повеќе. И да, морам да кажам дека ми фалиш, често мислам на тебе, но поубаво ми е без тебе, барем сега така се чувствувам, натака незнам. Се надевам дека нема да те гледам често до крајов на месецов, а од Септември, ќе морам. И така, остани си со здравје и подалеку од мене. Едит: Зборувам за вчера, 17ти. Додека пишував не приметив кога поминал 12 часот.
мило мое...знам дека погрешив знам дека сум 60% крива јас.....но не треба да ги заборавиш тие твои 40%...те сакав те сакам и ке те сакам....објасни ми како можеш преку вечер да заборавиш се што сме поминале....КАКООО??? или толку ти значев...па ајде сеа само рачка беше ова за да прекиниме....аххх ке се каеш ти и тоа многу...оти изгуби човек кој те сакаше повејке од сопствениот живот кој живееше за тебеее...а ти мислиш дека ке најдеш подобра од мене?? е па се лажеш златоо..!! никоја нека да ти оди по кефот како што ти одев јас...никоја нема да прави се за тебе....ама ако ке те видам до кај ке одиш со тие твои "другарии"..ти само терај си по твоее....ама кога ке сватиш што пропушти е тогаш срце знам дека касно ке биди....тогаш јас ке имам некој кој ке ми оди по кефот и кој ке прави се за мене...и кој ке го искористи она што ти го пропуштии..!! за крај само ке ти кажам да бидеш среќен и да имаш се што ке посакаш...а ако некогаш посакаш да ми се вратиш гледај да не биде касноо...оти знаеш и самиот дека нема назад...!! П.С ако сакаш некој ке го прифатиш таков каков што е ...а не ти каков што сакаш да биде..!!
Дека не знај шо сака! И дека сакам да ми кажи ТЕ САКАМ,па ми недостига! САкам да го слушнам пак тоа...И онака ми фали покрај мене,барем тоа можи да го направи. Ко мало дете си,не сфаќаш шо сакам да ти кажам( или можда неќип таа да го сфатиш па си вртиш како шо тебе ти одговара) И ПРЕСТАНИ со тоа Здравје како одговор на се што ќе речам за нас во иднина...кажи ако не планираш да сме заедно,а не така.Тоа не е одговор! A sweety те поткрепувам во тоа шо го кажа,и јас многу пати тоа го помислувам,дека ако дојде крај ќе е така,ама се надевам да не е...Некогаш не знаат да ценат додека не те изгубат,па после врати ми се,ама касно ќе е...
Да, јас се заплеткав во твојата пајажина. Паднав на твојата игра, на твојата тактика. Се изгубив во твојот мозаик. И убаво ми е. Ти верувам многу, а не знам ништо за твоето љубовно минато, ниту за другарите, одвај за семејството, ниту за првата љубов, првиот однос, спомени од детството, омилен филм .. Тоа ме плаши. Ме плаши зошто ти се отворив како книга без корици на најболната тема, ја знаеш мојата најболна точка, знаеш точно кога се нервирам, и кога молчам знаеш што мислам... Сакам да верувам дека си искрен и дека си посебен. Дека ме сакаш таква каква што сум. Денес те натерав да читаш фемина и да се смееш со мене, а богами да беше друг на твое место ќе ми направеше еден добар фејспалм и ќе зјапаше цела вечер фудбал. Тие мали детали, кои најчесто не ги забележуваме се всушност многу важни и големи. Сакам да те видам. Да те гушнам, допрам, бакнам. Да го чувствувам твоето присуство и твојот мирис. Имам потреба од тебе. Го мразам секој е*ан километар што не дели. За секој километар помножен со изминатото времето додека дојдам таму сакам бакнеж Знам дека ме сакаш ајт. Те сакам со цел мој бут. Би ти рекла со цело мое срце, ама бутот ми е поголем.
чувствуваш ли грижа на совеста? мирно ли заспиваш? подобро ли ти е сега кога целата вина ми ја префрли мене? jaс не сум виновна Спојлер што ти си ми се
Кога ти реков дека повеќе не одиме,сакав уште нешто да додадам,но како и секогаш ти немаше време! Доколку некогаш имам можност би ти кажала само едно ,,ФАЛА`` ,а позади тоа би се криело се онаа што го научив од тебе! Да,можеби би се чудел,но покрај тебе сфатив толку работи,а воедно и научив! Благодарам,покрај тебе сфатив колку ВРЕДАМ! Научив дека не се живее од стара слава ниту пак нешто неможеш да го задржиш доколку откако ќе го добиеш мислиш дека е твое и неможеш да го изгубиш! Ми требаше година дена за да сфатам дека не сме еден за друг...и дека на сила нема убавина! И покрај се биди среќен,само тоа...
Не дека немам храброст.. али познавајќи го тој што ми се свиѓа (или можеби го сакам незз ни самата , не сум расчистила чуства) се плашам да не бидам повредена и одбиена тоа многу ме боли! Иначе би му кажала дека мн ми се допаѓа дека би сакала да видиме како би ни идело заедно, и да не биде толку горделив и тврдоглав и да ги признае чувствата ако воопшто има такви
Да ти е*ам тутунот стопанкин ,аман веќе со него! Те немам видено ко чо(в)ек последниве 5 дена! Или земи запали си ја таа нивата или јас ќе ја запалам наместо тебе,у пи*ку мада фак! Амаааааааааан!