Зрнце мое мутаво, немој да ме тестираш нерви, знаеш дека ги немам, и ќе треба да се тепаме.... И онаа Р. што ја боли таквата " како теби иде у животу" Не сум љубоморна знаеш, само сумљиви ми се нејзините наивни и другарски пораки... Поготово кога и двајцата знаеме дека сте биле повеќе од другари... Ма небитно и ти незнаеш со која цел ти пишува битното е дека те сакам мазо моја НАЈ-ВИ-ШЕ...
Зрнце мое мутаво, немој да ме тестираш нерви, знаеш дека ги немам, и ќе треба да се тепаме.... И онаа Р. што ја боли таквата " како теби иде у животу" Не сум љубоморна знаеш, само сумљиви ми се нејзините наивни и другарски пораки... Поготово кога и двајцата знаеме дека сте биле повеќе од другари... Ма небитно и ти незнаеш со која цел ти пишува битното е дека те сакам мазо моја НАЈ-ВИ-ШЕ...
Преубаво ми беше вчера. Цел ден. Почнувајќи од заедничките кафе и колачиња сабајле,до возењето низ град кога беше најтопло, до вечерта кога еден до друг, гушнати, си гледавме филм. Одамна не сум имала толку исполнет ден. Препреубаво се осеќав. И мачор.. Многу Те сакам..
ја оставив лепезата за да те гони моето присуство .................кога ми кажуваш три четири хајлинки висат во твојот олакар хаххаха е сега сум на секагде низ собата вдиши го моето присуство и знај те љубам
Денес те обожавам.... Извини за вчера, ама имам добар изговор.... не е вистинит, ама тоа сакаш да го чуеш. И што и да биде, како и да биде, со кој и да ме видиш, со кој и да ти кажат дека ме виделе... Јас те сакам тебе... П.с. вчера зборев за тебе и сфатив колку сме поминале заедно... Сфатив колку си ми простил, сфатив колку сум ти простила... И сфатив колку си значиме еден на друг... Те сакам. И твоја сум. Овојпат тоа го знам дефинитивно. И ти си мој. И тоа го сфатив.
Животот ни е толку краток, од пролетните соништа не останува ни трага. Нема причина да не ме задоволиш и да не ме опиеш со љубовните сокови.
А сега сум ѕвер а ? А сега ме обожаваш а ? Ќе дојдеш ти на моееее..видеЌеш Ајде станувај бре амааан треба до факултет да одиме да платиш а и до центар или тоа за утре а ? Епа је*оте тогаш никогаш нема да излеземе ‘‘сабајле‘‘. Леле вчерааа ахахахахахахахахахахаха само ти кога сакаш ? НЕМАААА ! ТЕ САКАМ гомце мое СТАНУВАЈ!
еее има нешто што веќе дооооолго време сакам саканиот/бившиот да го прашам ... од каде му е новото капче еееееееептен ми се допаѓа
Ееее аман веќе,кога нема да се расправаме? Сето ова е резултат на далечината,не сфаќаш ли? Ме нервираш кога ми збораш така! И мразам кога се расправаме за глупости! Сега кога веќе е при крај чекањето,сега ли ќе се откажуваш? Ај не ми изведвај ти се молам! Дај малце расположи ме,како да не знајш дека ми фалиш! ТЕ САКАМ и покрај се!
сфакаш ли дека си ми влезен под кожа ?! ти си како воздухот што го дишам-неможам без тебе мече мое мило ај во недела те чекам да дојдиш
So both of us are mad for... Nothin' fighting for Nothin' crying for But we wont let it go for nothin' I know sometimes it's gonna rain... http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=sAYuOc7_TKg