Што и да ти кажам во врска со тоа нема да сакаш да ме слушаш. Нормално, Спојлер кога ја укакав ептен работата... Немав намера да те навредам, се тоа го кажав во лутина. И сега секој збор е вишок, а тие зборови не можам да си ги вратам . Се надевам дека еден ден ќе го заборавиме тоа. Извини и прости ми мило
Сонце мое Да си ми тука сеа ќе те измалтетирам максимално, ќе те штипам ууууууф Те сакам најмногу, неопишливо најмногу
почнав да се уморвам од битката која давав све од себе овај пат нема да попуштам жал ми е но на прсти не се бројат работите кои ги имам напраено за тебе тогаш оди и најди некој кој кој ќе направи повеќе мене ми е чиста душата дадов и повеќе од што можев но кој да цени нели?
сношниот разговор ми значеше премногу ...мило ми е што го слушнав тоа не очекував но изгледа јас сум таа што не очекува и не мисли за такви работи .....а ти типично за тебе одоколу паметно резервирано сигурно и ти поздрави ми ја мајка ти
не знам што разговаравме кога ми се јави поспана бев цела ако ти реков демек не спијам,ме разбуди ,во 2 не се звони на телефон ццц појма немам што муабет направивме,тешко мене
Па добро бе злато, све супер решивме, топ, одлично ни е (пу пу да не не' урочам ), ама до кога ќе ќутиш во врска со тоа, бе? Мислам.......до сега 100 пати ќе се десеше тоа што требаше да се деси, ќе бевме 24/7 заедно (добро, де, не баш до толку, ама повеќе од сега во секој случај). А да ми кажеше до кога да чекам? Немаше да биде лошо. Вака, чекањево ме убива. Ама буквално ме убива. And you'd better do something about it!!! Не за друго, ти ќе треба да ме трпиш и да страдаш Те сакам душо, тоа си знаеш.....Не знам друго што да ти кажам. Се друго си знаеш
Се осеќам удобно кога сум со тебе. Тоа ми фалеше изминатиов период.. и сега тоа го имам. Ништо не е сигурно, but it feels good
Ми недостигаш одамна те немам видено,не е доволно само телефонски да се слушаме,има да те видам денес па што сака нека е
Ми недостигаш миличко мое ајде иди си побрзо за да те видам ама и рипчиња да имаш фатено оти ќе се караме