Ми недостигаш проклето многу. Сакам да те видам и да ти се фрлам во прегратка. Сакам кога ме сакаш. И кога сум бесна ме смируваш со поглед. И кога чекаме на семафор од нигде ми ја бакнуваш раката. И кога ме скокоткаш. И кога се смееме за глупости. И кога си љубоморен ама не ми префрлаш. И кога ми пишуваш пораки дека ти е убаво со мене. И кога зборуваш за твоите соништа, за нашите планови во иднина. Со секој е*ен ден сме поблиску до нашата средба. Те сакам, чувај се.
Многу убаво се гушкаш Вечер ќе сакам уште п.с Ако уште еднаш ми залепиш мастика во коса иако не сакајќи , ќе те искубам како кокошка пред печење Ветувам !
добро бе човек ти пак во струмица ке одиш и пак ко ке се вратиш ке ми кажуваш колку ти е убаво таму...а со е толку посебно во стр ??? неможеш тука да седиш?! ај како и да е пак ке се вратиш
Страв ми е од врска не ми прави притисок те молам уфф аман веке како празна врека сум немам емоции бе еееј не сум нормална
Ти ќе си кажеш што не ти е право, јас ќе климнам со глава и ќе ти ја направам најневината фацичка, ти ќе помислиш оти се е во ред, ќе те послушам и ќе сум добринчичка, јас ќе те заобиколам и ќе си терам по свое, и волкот сит и овците на број, и нашава врска таман. Што е битна секоја емоција, се тера и со поладно
Цел ден те немам слушнато еј! Ама да знаеш само како сум прошла денеска. Ќе ти кажувам детално вечер. Едвај чекам да те видам. И секако, happy anniversary.. sort of.
http://www.youtube.com/watch?v=kTmjoMcOY5E Ko ce ruku da ti da kad vremena dodju zla ko ce ako necu ako necu ja!!!
...не сум лута, далеку од тоа, ниту разочарана. Малку повредена само, ама ќе помине. Ова нема да ти го заборавам, не очекував да бидеш совршен, туку да мислиш со главата и да не бидеш толку наивен.
Со кој памет и јас па, се повеав по твојот памет да одиме по најголемата жештина на базент? Уште еднаш НЕ МРДАМ додека е жешко, убаво ми е дома пикната ко во глувчешка дупка во темнина да си седам цел ден Уште па и со половинава само за на базент сум
"Земи пламен од пламенот мој, мил Папа и не плаши се дека ќе го смалиш, оти пламенот, кога се дели се умножува како и љубовта, оган е љубовта оти колку повеќе го даваш, толку повеќе ја имаш.."
Абе глуп! Знам дека не ја сакаш, џабе си го трошиш времето со неа! И не ти стои таа бе. НЕ ТИ! Те мразам зашто успеваш да ме направиш љубоморна сеуште и после се. А тебе Дејане, треба да те потсетувам дека на земјава постои и апарат што се нарекува ТЕЛЕФОН и дека понекогаш треба и да го користиш ?!!??!!
Опааааа,па дали јас тоа тебе ти недостигам? Или сонувам,нека ме штипне некој и да се разбудам.Ем,не знам срце што да ти кажам или пак можеби ке си молчам како тебе.Ако ако,барај ме ама дали ке ме најдеш?е тоа не знам